iPhone 17 Pro ile Pro Max Arasında Fark Var mı?

Arkadaşlar Gürcistandan İPhone 17 serisi bir cihaz alacağım, İPhone 17 pro tax free hariç 65 bine denk geliyor 17 pro max ise tax free olmadan 74 bin TL. Şu anda İPhone 17 pro alabilecek kadar bütçem var sayılır ama 17 pro max istiyorum biraz daha zorlayıp sizce pro max mi almalıyım yoksa çok bütçemi zorlamadan pro mu? Aralarında çok fark var mı değecek kadar?
Aradaki fark Maxin büyük olması. Hangisini alacağın sevdiğin telefon boyutuna bağlı.

aktif pro max modelini kullanıyorum, büyük telefon ve ufak telefon kullanım alışkanlığı ile ilgili bir durum.
arada uçurum özellik farkı yok biraz daha fazla gidiyor pro maxin pili
ufak seviyorsan ufak büyük seviyorsan büyük :)

Son düzenleme:
Düz 17 var şarjı beni aşırı memnun etmedi bence max al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aktif pro max modelini kullanıyorum, büyük telefon ve ufak telefon kullanım alışkanlığı ile ilgili bir durum.
arada uçurum özellik farkı yok maksimum 10 dakika daha fazla gidiyor pro maxin pili
ufak seviyorsan ufak büyük seviyorsan büyük :)
Yapma etme hocam arada ciddi fark var

Düz 17 var şarjı beni aşırı memnun etmedi bence max al

Yapma etme hocam arada ciddi fark var
Mesela ne gibi ciddi fark var? pili dışında gözle görülür ultra ne gibi bir fark olabilir :D

Arkadaşlar Gürcistandan İPhone 17 serisi bir cihaz alacağım, İPhone 17 pro tax free hariç 65 bine denk geliyor 17 pro max ise tax free olmadan 74 bin TL. Şu anda İPhone 17 pro alabilecek kadar bütçem var sayılır ama 17 pro max istiyorum biraz daha zorlayıp sizce pro max mi almalıyım yoksa çok bütçemi zorlamadan pro mu? Aralarında çok fark var mı değecek kadar?
Dipnot:
Oradan getiriyorsan kendine benksin kılıfları çok uygun oluyor, 2-3 tane de benks kevlar model kılıf al var ise.

Mesela ne gibi ciddi fark var? pili dışında gözle görülür ultra ne gibi bir fark olabilir :D

Dipnot:
Oradan getiriyorsan kendine benksin kılıfları çok uygun oluyor, 2-3 tane de benks kevlar model kılıf al var ise.
Pro Max versiyonlar bi rivayete göre sanayi tostu yapabiliyormuş.

Arkadaş da onu diyor zaten. Aradaki fark 10 dakika değil 1.5 saat falan. Ona abartma hocam dedi. Eskiden Pro ile Pro Max arasında belirgin lens ve birkaç farklılıklar daha olurdu ama günümüzde de şu anki tek farkları ekran boyutu ve batarya büyüklüğü oldu.

O yüzden bu iş şu an sadece bütçeye ve keyfe bakıyor.

Evet Benks'in kılıfı da ekran koruyucuları da çok güzel. Eğer orada uygunlarsa yapıştır geç. Kendi telefonumda kullanıyorum çelikten köşelere falan düşürdüm hala hiçbir şey olmadı telefonuma. Nazar değmesin :D

Dipnot:
Pilden bahsediyorum zaten. 10 dk demişsin 2 3 saat fark ediyor video testlerde

Evet Benks'in kılıfı da ekran koruyucuları da çok güzel. Eğer orada uygunlarsa yapıştır geç. Kendi telefonumda kullanıyorum çelikten köşelere falan düşürdüm hala hiçbir şey olmadı telefonuma. Nazar değmesin :D

Biraz daha düşse de alsam şunu. Çok hoşuma gitti.

Kılıfsız 17 kullanıyom ordan oraya düştü kaç kere zıpladı koruyucusu da yok ne ekranda ne kenarlarda çizik bile yok

Biraz daha düşse de alsam şunu. Çok hoşuma gitti.
Valla bunlar indirime girse bile Türkiye'de çok pahalı bence. Ben sırf Zore'den bayi sahibi tanıdık abim var diye beleşe çözdüğümden övüyorum yoksa ortalama maaşlı adama fena koyar şu fiyatlar :D

Kılıfsız 17 kullanıyom ordan oraya düştü kaç kere zıpladı koruyucusu da yok ne ekranda ne kenarlarda çizik bile yok
Ben de 14 Pro'yu sadece ekran koruyuculu kullanıyorum. Telefonların kendisi zaten sağlam ama ben öyle önlem olsun diye ekran koruyucuyu önemli buluyorum. 15 ve 16 serilerinin Prolarına mesela kılıf da zorunlu bence. Çok kırılgan telefonlar gibi görünüyorlar. Apple'ın tekrardan alüminyum kasaya geçmesindeki sebeplerden ikisi zaten sağlamlık ve ısı aktarımı.

Geri