🔥İndirim Asus Prıme Z890m-Plus Wıfı 5400 TL

3k fark verip ATX tercih ederdim, faz sayısı da fazla çok yakışıklı kart
Fiyat/Performans & Fonksonalite > Kozmetik. Göreceli tabii. Bakma, bunu yazıyorum da; benim anakartın da aslında fonsiyonalite olarak bu Z serisinden farkı yok ama kozmetik olarak elim gidiyor.

Bir de ATX
18K ya 5060Ti 16G sattılar ya en çok ona üzüldüm. Mağazaya gidiyordum tam vardığımda stoktan düştü kart…
Ah be hocam, online alıp mağazadan teslim deseydin ya...

250K+`ın fiyatı 8K bandında olsa kombo yapılırdı, 245K` da oyunlarda çok zayıf kalıyor.

Fiyat/Performans & Fonksonalite > Kozmetik. Göreceli tabii. Bakma, bunu yazıyorum da; benim anakartın da aslında fonsiyonalite olarak bu Z serisinden farkı yok ama kozmetik olarak elim gidiyor.

Bir de ATX

Ah be hocam, online alıp mağazadan teslim deseydin ya...
Online alınsa direkt çekerdim zaten de sepete ekle yazısını bile göremedim ışık hızında bitti online stoğu 😀

11K ya 5060 vardı onu online stokta görmüştüm mesela ama onu da işime yaramaz diye almamıştım.

250K+`ın fiyatı 8K bandında olsa kombo yapılırdı, 245K` da oyunlarda çok zayıf kalıyor.
hocam 8k yı görmez çok zor, 10-11k ederi bence zaten anakartlar ucuz olduğundan amd rakiplerinden ucuza bile denk geliyor

hocam 8k yı görmez çok zor, 10-11k ederi bence zaten anakartlar ucuz olduğundan amd rakiplerinden ucuza bile denk geliyor
12K`ya zaten 9700X varken asla 10-11K etmez. B650M-R 4.5K, bir oyuncu için tartışmaya açık değil.

8k olması imkansız ben 245k nın performansının o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum ortalama 9600x performansı veriyor 6-7 civarına satılsa en mantıklı işlemci olur orta segmentte de halen o fiyatlara inmedi 7-8 aralığına çekiyorlar ara ara

1-2 aya bedava verirler
İntel e geçelim diye yapıyorlar ama bilmiyorlarki bizi ana kartla değil saf performansla kandırabilirler ne zaman intel x3d teknolojisini kabullenir o zaman geçeriz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

250 k plus da 265 k kopyası aslında

1-2 aya bedava verirler
Hepsiburada da 7266 TL ye sistem toplamak için aldım .Hiç kullanmadım.Şimdi iade oluşturdum .5400 e vatanın sitesinden tekrar aldım.İade de sorun çıkmazsa iyidir . Bakalım neler olacak.🤔

İşlemcilerin(250kplu vs -9700x) benchmark skorlarını karşılaştırıyorum biri 52k diğeri 37k ama amd daha iyi yazılmış bana garip geliyor o yüzden gerçekten bilen biri aydınlatsın. Soket ömrü deniyor bu seviyede işlemci alıp para veren biri senelik pc değiştirmez 3-5 sene götürsün der o zamana zaten amd'de soket değiştirmeyecek mi? Üstüne çekirdek sayısı daha fazla olan intel günlük kullanımda zamanla daha güncel kalmayacak mı mantıken? Bu amdnin tek olayı oyun mu başka bir artısı var mı ? Oyunlar için de asıl olay ekran kartı değil mi? Niye soruyorum;

Ben mimarım ve genelde hikayeli oyun oynarım. İtopyada ultra 7 265k'yı 11kya aldım ve vatandan da 64 gb ram aldım. Bu anakartı alıp işlemci-anakart-ram halletmiş olmak istiyorum. Eğer amd bu kadar iyiyse işlemciyi satıp amd platformunda kurayım sistemi..

İntel e geçelim diye yapıyorlar ama bilmiyorlarki bizi ana kartla değil saf performansla kandırabilirler ne zaman intel x3d teknolojisini kabullenir o zaman geçeriz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

250 k plus da 265 k kopyası aslında

Kabullendi zaten. Bir sonraki nesilde bu teknolojinin kopyası geliyor. Hatta bu yüzden çift katmanlı bir yapıya geçmişler ancak pin sayısı yetmemiş. O yüzden bir sonraki nesil soketler yine değişiyor. Bu kartların fiyatının bu kadar düşmesinin sebebi o. Bu kartları stoklamak bile maliyet biliyorsunuz.

Geri