Ps5 den önce ucuz bir ps3 alıp dene hissiyat hoşuna giderse 5 alırsınEtrafımdaki insanlar ps5 den bi süre sonra sıkılındıgını soyluyolar gerçekten oylemi coğu 6 ay sonra bıraktığını soyluyor
o nasıl tavsiye kral arada çağ açılıp kapandı ne oyun oynanışları ne grafikleri ne de cihaz performansları yakından uzaktan alaksı yok görüntü desen arada dağlar var. sakın öyle bir şey yapma PS5 alacaksan PS5 test et.Ps5 den önce ucuz bir ps3 alıp dene hissiyat hoşuna giderse 5 alırsın
ps tarzı anlamında demiştim konsoldan nefret ediyorum kullanması ayrı dert vurmasıo nasıl tavsiye kral arada çağ açılıp kapandı ne oyun oynanışları ne grafikleri ne de cihaz performansları yakından uzaktan alaksı yok görüntü desen arada dağlar var. sakın öyle bir şey yapma PS5 alacaksan PS5 test et.
Ya öyle ben de fps oyunu oynamıyorum eğlenceli değil PC’deki fps oynanışının çeyreğini vermiyor. Ama ayakları uzatıp 65 inç 4k tv de kola çerez hazırlayıp god of war oynaması da ayrı keyif veriyor. Kişiden kişiye değişir tabii zevk meselesi.ps tarzı anlamında demiştim konsoldan nefret ediyorum kullanması ayrı dert vurması![]()
PC de de aynısı yapılabiliyor kasayı tv ye bağla gamepad ile oyna aynı şey zaten. Ben öyle yapıyorum.Ya öyle ben de fps oyunu oynamıyorum eğlenceli değil PC’deki fps oynanışının çeyreğini vermiyor. Ama ayakları uzatıp 65 inç 4k tv de kola çerez hazırlayıp god of war oynaması da ayrı keyif veriyor. Kişiden kişiye değişir tabii zevk meselesi.