Ps5 Bi Süre Sonra Sıkıyormu

Lviton

80+
Reaksiyon skoru
2
Etrafımdaki insanlar ps5 den bi süre sonra sıkılındıgını soyluyolar gerçekten oylemi coğu 6 ay sonra bıraktığını soyluyor

kanka 2 3 ay fena oynuyom sarıyo sonra bir ara bırakıyorum ve sonra tekrar sarıyor bir döngü bu. Ama arkadaşlarla toplandığımız zaman çok eğlenceli fifa ufc mortal kombat fena akıyor pek arkadaşın yoksa beraber eğlenmiyorsanız boş iş ya sıkılırsın. He bi de ilk aldığında exclusive oyunlar falan biraz vakit geçiyor da sonrası sıkıcı. Aldığın gün sıkılmazsın yani.

Etrafımdaki insanlar ps5 den bi süre sonra sıkılındıgını soyluyolar gerçekten oylemi coğu 6 ay sonra bıraktığını soyluyor
Ps5 den önce ucuz bir ps3 alıp dene hissiyat hoşuna giderse 5 alırsın

evet ben aldıktan sonra 1 ay fena sardım tlou , god of war , spiderman , uncharted gibi hit oyunların bi cogunu oynadım ama sonra oynayıcak bise bulamadım sıkıyor bilgisayarın verdigi o rahatlık yok yani sadece oyun oynayabiliyosun sonucta sonra 1 yıl boyunca hic 1 kere bile acmadım en son para lazım diye aklıma ilk o geldi sattım tercih meslesi tabi

Ps5 den önce ucuz bir ps3 alıp dene hissiyat hoşuna giderse 5 alırsın
o nasıl tavsiye kral arada çağ açılıp kapandı ne oyun oynanışları ne grafikleri ne de cihaz performansları yakından uzaktan alaksı yok görüntü desen arada dağlar var. sakın öyle bir şey yapma PS5 alacaksan PS5 test et.

o nasıl tavsiye kral arada çağ açılıp kapandı ne oyun oynanışları ne grafikleri ne de cihaz performansları yakından uzaktan alaksı yok görüntü desen arada dağlar var. sakın öyle bir şey yapma PS5 alacaksan PS5 test et.
ps tarzı anlamında demiştim konsoldan nefret ediyorum kullanması ayrı dert vurması :D

ne oynadığına bağlı mesela fc ultimate team falan oynuyorsan her gün girersin

ps tarzı anlamında demiştim konsoldan nefret ediyorum kullanması ayrı dert vurması :D
Ya öyle ben de fps oyunu oynamıyorum eğlenceli değil PC’deki fps oynanışının çeyreğini vermiyor. Ama ayakları uzatıp 65 inç 4k tv de kola çerez hazırlayıp god of war oynaması da ayrı keyif veriyor. Kişiden kişiye değişir tabii zevk meselesi.

Ya öyle ben de fps oyunu oynamıyorum eğlenceli değil PC’deki fps oynanışının çeyreğini vermiyor. Ama ayakları uzatıp 65 inç 4k tv de kola çerez hazırlayıp god of war oynaması da ayrı keyif veriyor. Kişiden kişiye değişir tabii zevk meselesi.
PC de de aynısı yapılabiliyor kasayı tv ye bağla gamepad ile oyna aynı şey zaten. Ben öyle yapıyorum.

PS5'den değil de oyun oynamaktan sıkılıyorlardır. PS5'te sıkılan PC'de ne yapıyormuş?

Bence oyundan oyuna değişir. Bazı oyunlar vardır. Kaç saattir oynarsın hiç sıkılmaz. Yani hem PS5 de oyundan sıkılan PC'de oyun oynarken sıkılabilir. Ben PS5 de oyun oynarken oyunun bazı yerlerini geçince mutlu oluyorum. Yani bence oyundan oyuna sıkılma değişir.

Geri