Çözüldü✓ Konu Çözüldü ++

Senin ikinci el 5200 mhz cl38 ramlere param yetmediğinden, sıfır 6000 mhz cl 30 alacağım mecbur.
Dostum ***** mıyız? Beynimizde sorun var mı? Özel gereksinimli misin?

Bu ram için 8-9k da vermek saçma değil mi ya?? Ben geçen sarı sitede 7k ya goodram irdm 6000mhz cl30 16gb aldım.
Zaten konuyu tam okursan güzel kardeşim aklımdaki fiyat aralığının 7-8 bandı olduğunu anlayacaksın ben kapıyı 10 dan açacağımı gelen tekliflere göre fiyatı düşüreceğimi belirttim fakat bazı özel gereksinimli arkadaşlar okumadan yorum yaptığı için algı değişti sanki ben 10 a satmak istiyormuşum gibi bir algı oluşturdular kısaca boş muhabbet uzatıyorlar şu an :D

Zaten konuyu tam okursan güzel kardeşim aklımdaki fiyat aralığının 7-8 bandı olduğunu anlayacaksın ben kapıyı 10 dan açacağımı gelen tekliflere göre fiyatı düşüreceğimi belirttim fakat bazı özel gereksinimli arkadaşlar okumadan yorum yaptığı için algı değişti
piyasanın yüzdde 20 fazlasından ilana koyucam demek enai bulursam kerizlicem demek .ddd

• Beğen
Reaksiyonlar: Vlex
6000 mhz 30 cl 16 gb sıfır ram 11k ya varken ikinci el 5200 mhz 36 cl ikinci el çift modül rami kaça satacağını düşünüyorsun dostum 16+16 takabilme imkanı olan durumu 8+8 ile işgal edecek. Bir de önüne gelene anlayamıyor musun okuma yazman yok mu diye saldırmışsın millet seni adam yerine koyup cevap veriyor kafanı çözemedim tam olarak. 7-8 istiyorsun adam 6 demiş sanki 2 demiş gibi tepki veriyorsun değişik bi varlıksın vesselam. Bence sen bi elini yüzünü yıka önce.

• Beğen
Reaksiyonlar: Vlex
piyasanın yüzdde 20 fazlasından ilana koyucam demek enai bulursam kerizlicem demek .ddd
10 liraya kimsenin almayacağını bildiğim için istediğim fiyata düşürebilmek için mantıken yüksekten koyup pazarlık payı bırakacağımı belirteceğim hayatında kaç kere ticaret yaptın?

Zaten konuyu tam okursan güzel kardeşim aklımdaki fiyat aralığının 7-8 bandı olduğunu anlayacaksın ben kapıyı 10 dan açacağımı gelen tekliflere göre fiyatı düşüreceğimi belirttim fakat bazı özel gereksinimli arkadaşlar okumadan yorum yaptığı için algı değişti sanki ben 10 a satmak istiyormuşum gibi bir algı oluşturdular kısaca boş muhabbet uzatıyorlar şu an :D
7-8i unut malının hakkı 5-6k. Dahasını veren sıkıntılıdır.

6000 mhz 30 cl 16 gb sıfır ram 11k ya varken ikinci el 5200 mhz 36 cl ikinci el çift modül rami kaça satacağını düşünüyorsun dostum 16+16 takabilme imkanı olan durumu 8+8 ile işgal edecek. Bir de önüne gelene anlayamıyor musun okuma yazman yok mu diye saldırmışsın millet seni adam yerine koyup cevap veriyor kafanı çözemedim tam olarak. 7-8 istiyorsun adam 6 demiş sanki 2 demiş gibi tepki veriyorsun değişik bi varlıksın vesselam. Bence sen bi elini yüzünü yıka önce.
Sende okumayı öğren önce forumda takılıyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7-8i unut malının hakkı 5-6k. Dahasını veren sıkıntılıdır.
Senin fikrin saygı duyarım kardeşim sen öyle yaparsın.

Bu ram için 8-9k da vermek saçma değil mi ya?? Ben geçen sarı sitede 7k ya goodram irdm 6000mhz cl30 16gb aldım.
Gel de anlat bir de kendisi yazmış herkesin malı kendine kıymetli insanımız kullandığını unutuyor diye 15 k ya filan satarsa anca tatmin olur bu arkadaş.

Ben fiyat soruyorum adam bana gelip yok ona vereceğim parayla şunu şunu yaparım daha mantıklı diyor kanka bizde ***** değiliz bütçe olan adam zaten 2. El ram bakmaz andaval mıyız? Yani neyi diretiyrosunuz ben 10k ya satmak istediğimi zaten söylememişim istediğim fiyata düşürmek için 10 k dan kapıyı açacağımı 10. kere belirtiyorum kodumun konusunun altında zaten gitmezse en kötü o fiyatlara koyacağım hedefim 7-8 diyorum siz neyi anlamak istemiyorsunuz 1-2 kişyie normal cevap verdim hala boş boş uzatıyorsunuz konuyu neyin derdindesiniz? Okullar kapandı diyemi böyle oldu bu forum.

Sende okumayı öğren önce forumda takılıyorsun.

Senin fikrin saygı duyarım kardeşim sen öyle yaparsın.
Ben okumayı biliyorum da sen odandan dışarı çıkmamış bi sosyopata benziyorsun insanlarla böyle iletişim kurulmaz. Okuduğunu anlayabildiğin konusunda da ciddi şüphelerim var. Allah sahibine yardım etsin.

Gel de anlat bir de kendisi yazmış herkesin malı kendine kıymetli insanımız kullandığını unutuyor diye 15 k ya filan satarsa anca tatmin olur bu arkadaş.
harbiden özel gereksinimlisiniz ya enteresansınız.

Ben okumayı biliyorum da sen odandan dışarı çıkmamış bi sosyopata benziyorsun insanlarla böyle iletişim kurulmaz. Okuduğunu anlayabildiğin konusunda da ciddi şüphelerim var. Allah sahibine yardım etsin.
Kanka ilk verdiğim cevaplara bakarsan kendimi düzgünce açıklıyorum ama her gören son mesajı okuyup yorum yaparsa adam yerine koyarak cevap vermem tabi peygamber değilim kusura bakmayacaksın adam gibi konuyu baştan sona okuyup öyle yaz ne yazıyorsan ben herkese açıklama yapmak zorunda değilim.

10 liraya kimsenin almayacağını bildiğim için istediğim fiyata düşürebilmek için mantıken yüksekten koyup pazarlık payı bırakacağımı belirteceğim hayatında kaç kere ticaret yaptın?
onun yerine direkt normal fiyatına koy .dd amacın ya enai bulmak ya da piyasa yükseltenlerden olmak

Geri