Arda Fisher
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 660
arkadaslarin gaziyla bi kulakliga 28k verdim kafam yok beni zorbalayin bunu hakediyorum tesekkur ederim
Hemen iade ederseniz kimse zorbalamadan sorun anında çözülür hocam.arkadaslarin gaziyla bi kulakliga 28k verdim kafam yok beni zorbalayin bunu hakediyorum tesekkur ederim
Edemiyorum hocam, yani ederim ama artık girdim bi yolaHemen iade ederseniz kimse zorbalamadan sorun anında çözülür hocam.
Para fazla geliyorsa IBAN yollarım hocam şimdiden teşekkürlerarkadaslarin gaziyla bi kulakliga 28k verdim kafam yok beni zorbalayin bunu hakediyorum tesekkur ederim
Et o zaman da dağıt foruma bak iban atacaklar sana (!)Edemiyorum hocam, yani ederim ama artık girdim bi yola
abi bana 500 milyar dolar atarmisinarkadaslarin gaziyla bi kulakliga 28k verdim kafam yok beni zorbalayin bunu hakediyorum tesekkur ederim
Hangi kulaklık bari değen bir şey olsun apple falan demedearkadaslarin gaziyla bi kulakliga 28k verdim kafam yok beni zorbalayin bunu hakediyorum tesekkur ederim
Hem durumdan memnun değilsiniz hemde bu durumda kalmak istiyorsunuz anlamadım hocam sizi açıkcasıEdemiyorum hocam, yani ederim ama artık girdim bi yola