🔥İndirim - Teşhir - LG 27" Ultragear 27gr83q-B 1ms 240hz Qhd Ips Gamıng Monıtor 7.496tl

Samsung lar ın hepsi mat bu arkadaşta G6 samsung kullanıyordu eskiden memnundu sorun olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dün gece düştü belki bir daha düşer.
Ben alırdım dedim de alamazdım alırsam da monitörü iade etmem lazım onu da servise verdim gitti artık 1 ay gelmez o monitör.

Ben alırdım dedim de alamazdım alırsam da monitörü iade etmem lazım onu da servise verdim gitti artık 1 ay gelmez o monitör.
Ben alıcaktım onu glossy alışınca sarmıyor mat ondan almadım :D Zaten ıps'te sevmediğim benim aradaki buğlu görüntü. Mat oled'de biraz öyle. Yoksa hz falan ben çok umursamıyorum. 120 bile yetiyor.

Dün geceki indirimlere hata dedilerde bakalım, garip bir indirimdi klasik vatan.
Her türlü IPS'ten iyidir.
Umarım gelir.

Ben alıcaktım onu glossy alışınca sarmıyor mat ondan almadım :D Zaten ıps'te sevmediğim benim aradaki buğlu görüntü. Mat oled'de biraz öyle. Yoksa hz falan ben çok umursamıyorum. 120 bile yetiyor.
Benim OLED'den sonra IPS'de siyah ekran o kadar dikkatimi dağıtıyor ki belki diyebilirsiniz abartıyorsun diye de gözüm çok alışmıştı ona elimden gelse siyah ekran geldiğinde ekran parlaklığını kısmasını emredeceğim. OLED gerçekten çok güzeldi. Az daha iş bulamazsam CS envanterini satıp OLED almaya karar vereceğim çok az kaldı.

Umarım gelir.

Benim OLED'den sonra IPS'de siyah ekran o kadar dikkatimi dağıtıyor ki belki diyebilirsiniz abartıyorsun diye de gözüm çok alışmıştı ona elimden gelse siyah ekran geldiğinde ekran parlaklığını kısmasını emredeceğim. OLED gerçekten çok güzeldi. Az daha iş bulamazsam CS envanterini satıp OLED almaya karar vereceğim çok az kaldı.
Ben IPS oled dönüşümlü kullanıyorum. Sabah açıkçası oled farkı o kadar yaptığım işlerde farkettirmiyor. Ama akşam 10a katlıyor 5 le çarpıyor :D
Oled'in hassaslığı problem olmasa tüm ekranları oled'e çeviririm.

Ben IPS oled dönüşümlü kullanıyorum. Sabah açıkçası oled farkı o kadar yaptığım işlerde farkettirmiyor. Ama akşam 10a katlıyor 5 le çarpıyor :D
Oled'in hassaslığı problem olmasa tüm ekranları oled'e çeviririm.
Vallahi ben G6'yı tüm gün kullanıyordum ve yakmadım ama kırdım :peeposad2: Biraz dikkatle çok da yakamazsınız gibi de. Ama evet gündüz o kadar fark etmiyor. Hele bir de Mat ekransa hiç fark etmiyor :kekw:

Adamlar bu fotoğraflara rağmen normal dediler...

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-20 175908.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-20 175908.webp
    203.5 KB · Hit: 19
  • Ekran görüntüsü 2026-07-20 175952.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-20 175952.webp
    146.4 KB · Hit: 19
Vallahi ben G6'yı tüm gün kullanıyordum ve yakmadım ama kırdım :peeposad2: Biraz dikkatle çok da yakamazsınız gibi de. Ama evet gündüz o kadar fark etmiyor. Hele bir de Mat ekransa hiç fark etmiyor :kekw:
G6 güzel monitör ama samsung'un mat takıntısını çözemedim. Nası kırdın monitörü üzücü olmuş, oled cihaza zarar gelince insana dokunuyor :D Fazla pahalılar.

Adamlar bu fotoğraflara rağmen normal dediler...
Kaç saat ekran süresi vardı bunun ?

G6 güzel monitör ama samsung'un mat takıntısını çözemedim. Nası kırdın monitörü üzücü olmuş, oled cihaza zarar gelince insana dokunuyor :D Fazla pahalılar.

Kaç saat ekran süresi vardı bunun ?
Atarsa 573 saati var. Monitöre mikrofon kolu çarptı ve paneli deldi. Kırık yok bir şey yok sadece bildiğin toplu iğne ekranı delmiş gibi bir delik ve tüm panel gitti. :peeposad2:

de3979a1-7713-4f64-a233-79f5ba5408b5.webp
Arkadaşım konudaki monitörü aldı. Şansına 4 saat kullanılmış. Biri alıp iade etmiş. Adaptörü yokmuş ama ayarlamışlar bir tane. Konudaki renkli pixel sorununun olmadığı söyledi.

Ben üşendiğimden gitmedim. Arkadaşımın ihtiyacı vardı öne söylemiştim. Gidip aldı. Şansınada 4 saat kullanıldı yazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,835
Üyeler
199,447
Son üye
Balance_

Geri