PC Seçiminde Yardım: 2 Fanlı Asus Mu, 3 Fanlı Gigabyte mı?

E dostum benle aynı seyi soyleyip farklı sonuca cıkıyorsun. Geneli dediğim ortalaması 30 oyunda aritmetik ortalama alırsan 60 derecelerde calısması lazım. Bı tarz seylerde tüm ayarlar stok olur zaten. Herneyse 73 74 derece ortalama ise yüksek bunu sen de kabul ediyorsun. 65 civarlarında olması gerek diyerek. 10 derece az değil. Soğutucu kalitesi ile de alakalı olabilir. Normal şartlar altında ortalama bir soğutucu icin hem benim hem senin dediğin değerde olmalı.
Standart modda fanla oynamadım oda sıcaklığım 33 derece kış gelse havalar serinlese zaten 65 civarına düşer muhtemelen bunun tartışmasınımı yapıyonuz
Tek derdi haklı çıkmak olan klâsik forum kullanıcısı işte daha yazdıklarımı anlamaya bile çalışmadan bi haklı olma isteği var gereksiz kavga arayışında. İnsan yerine koyup cevap vermek belki de hataydı.

Tek derdi haklı çıkmak olan klâsik forum kullanıcısı işte daha yazdıklarımı anlamaya bile çalışmadan bi haklı olma isteği var gereksiz kavga arayışında. İnsan yerine koyup cevap vermek belki de hataydı.
Kawga yok sevgi var öpüşün barışın

Kawga yok sevgi var öpüşün barışın
O kadar örnekler vermeme rağmen hala ufacık bir bilgi kırıntısı olduğu için kendini haklı görmeye devam eden birisi zaten 2024 girişli yorum kasan birisi belli ki engeli bastım geçtim.

O kadar örnekler vermeme rağmen hala ufacık bir bilgi kırıntısı olduğu için kendini haklı görmeye devam eden birisi zaten 2024 girişli yorum kasan birisi belli ki engeli bastım geçtim.
Ya dostum ne anlatıyorsun Allah askına? Verdigin orneklerin hepsi birbiriyle alakasız seyler valo cs diye olaya giriyorsun diğerlerinde 74 derece normal diyorsun. Ben ilerletince bu sefer 65 derecelerde olmalı diyorsun. En sonda da bana sallıyorsun. Dediklerimin hangisinde hata var? 2024 girişli olmamla ne alakası var foruma 24 de girmisim forumdan önce bu kanalın discordunda kaç sene modluk yaptım.

alınır mı 5 güzeldi 6 hakkında soru isaretleri var en büyüğü trafik tersten akıyor ya
Oyun güzel bana premium editionu arkadasim hediye etmisti baya bi araba falanda geliyor onla grafikler bana çok hoş gelmedi sadece özellikle de kış temasi harici güzel diyebilirim

alınır mı 5 güzeldi 6 hakkında soru isaretleri var en büyüğü trafik tersten akıyor ya
6 çok güzel ama sıcaklar yüzünden oynayamadım daha 80 saatim falan var
grafikler özellikle yağmurlu havada beni benden alıyor ama monitör 4k olsa daha güzel olur
2k extreme rt fsr aa yapsan bile ince kablo tarzı şeylerde çizgilenme oluyor çözünürlük yetmediği için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun güzel bana premium editionu arkadasim hediye etmisti baya bi araba falanda geliyor onla grafikler bana çok hoş gelmedi sadece özellikle de kış temasi harici güzel diyebilirim
yaz mevsimindeki grafikler biraz sıradan duruyor özellikle
bir de araba içinden bakarken yağmur karın grafiği aşırı kötü malesef

grafikler özellikle yağmurlu havada beni benden alıyor monitör ama 4k olsa daha güzel olur
2k extreme rt fsr aa yapsan bile ince kablo tarzı şeylerde çizgilenme oluyor çözünürlük yetmediği için

Karların ağaçların ki falan bana güzel gelmedi ya hadi karsız olan göze batmıyorda karlı temada kötü gözüküyor 2k ekstrem rt de oynuyorum yağmur çok güzel evet

Karların ağaçların ki falan bana güzel gelmedi ya hadi karsız olan göze batmıyorda karlı temada kötü gözüküyor 2k ekstrem rt de oynuyorum yağmur çok güzel evet

Ekler

• image.webp
    image.webp
    552.6 KB · Hit: 10
grafikler özellikle yağmurlu havada beni benden alıyor ama monitör 4k olsa daha güzel olur

O çizgilenme 5 te de vardı problrm değil. Güzelse bi indirelim ya bi drneyelim bakalim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,446
Üyeler
200,678
Son üye
sidaraslan0

Geri