Öneri Logitech Süperstrike 2x Alınır mı

emmi.

80+
Reaksiyon skoru
156
beyler bu mousu kullanan var mı ederi nedir parasının hakkını verir mi

Hayır değil, alınmaz.
Beast X alın, o kadar para veriyorsanız en azından gerçekten premium bir ürün almış olursunuz.

Hayır değil, alınmaz.
Beast X alın, o kadar para veriyorsanız en azından gerçekten premium bir ürün almış olursunuz.
sizin deneme şansınız oldu mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır değil, alınmaz.
yani bahsettiğiniz mouseda da sıradan 3395 nordic 52840 donanım var. konudaki mousenin farklı teknolojileri var

Son düzenleme:
sizin deneme şansınız oldu mu

yani bahsettiğiniz mouseda da sıradan 3395 nordic 52840 donanım var. konudaki mousenin farklı teknolojileri var
Evet, oldu.

3395 değil. 3950HS sensörlü.
Aynı zamanda, 39gr'lık magnezyum kasalı bir mouse'tan bahsediyoruz.
Boş plastik değil.

Hayır değil, alınmaz.
Hocam Beastx serisi magnezyum olduğu için premium hisettiriyor doğrudur fakat Superstrike ile yarışamaz. Superstrikedeki teknolojiyi başka hiçbir mouse kullanmıyor.

Hocam Beastx serisi magnezyum olduğu için premium hisettiriyor doğrudur fakat Superstrike ile yarışamaz. Superstrikedeki teknolojiyi başka hiçbir mouse kullanmıyor.
Bir esprisi yok. Fiyatı ederinden çok pahalı.
Yakında bütün markalar kullanacak aynı teknolojiyi de.
O kadar önemliyse sizin için o teknoloji az daha bekleyin daha kalitelisini yarı fiyatına alırsınız.

O kadar önemliyse sizin için o teknoloji az daha bekleyin daha kalitelisini yarı fiyatına alırsınız.
O teknolojiyi her marka yapamaz da. İlk olarak Atk nın yapacağı belli. Yaparsada 7k ya falan satar 7k veren adam 3k daha verir superstrike alır.

O teknolojiyi her marka yapamaz da. İlk olarak Atk nın yapacağı belli. Yaparsada 7k ya falan satar 7k veren adam 3k daha verir superstrike alır.
ikinci elde 4bine alayım mı onu söyleyin bana :D

Superstrike In rakibi yok şuanda
Superlight 2 kullanıyorum

Teknolojide daha hala superlight 2 nin rakibi bile yok

Bişey dicem Dostum neden Superstrike Arayışındasın ?

Superlight 2 yi Mesela 2nci elde 4 e bulursun kapalı kutu

Bende öyle almıştım 1 sene önce

Superstrike bambaşka bir seviye Yani valorant da immortal deilsen O 0.125ms Rapid trigger bişey sağlamaz
özellikle monitörün 240hz Üstü filan deilse

Bide 8000hz için iyi bir işlemci lazım sana Yoksa stutter dan başka bişey yaşamazsın 8000hz kullanımda

Superstrike bambaşka bir seviye Yani valorant da immortal deilsen O 0.125ms Rapid trigger bişey sağlamaz
380hz asus rog monitörüm ama süperlight 2'nin ikincilerini bile bulamıyorsun 4e kapalı kutu nasıl bulacaksın varsa at alayım

Bide 8000hz için iyi bir işlemci lazım sana Yoksa stutter dan başka bişey yaşamazsın 8000hz kullanımda
14600k işlemcim

Geri