🔥İndirim Geıl Orıon V Rgb 32gb (2x16gb) Ddr5 5200mhz Cl38 18.974₺ 6 Taksit İmkanı

5200 mhz mi ? beyler rgbsiz kullanın gidip 20-22k ya cl30 6000 mhz alın paranıza yazık.

Alınır, hynix m-die felansa 6000'de kullanılır değilse iade edilir. X3D işlemcisi olan direkt alabilir tabi fiyatı ucuz değil, sadece acil ihtiyacı olan için.

bilemedim, fiyattan bağımsız alınacak ürün değil

arkadaşlar 7800x3d işlemcim var patriotun 6000-30 lu ramiyle ne kadar fark eder acaba ona göre almayı planlıyorum bende yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar 7800x3d işlemcim var patriotun 6000-30 lu ramiyle ne kadar fark eder acaba ona göre almayı planlıyorum bende yardımcı olursanız sevinirim
Hocam gidin patriot alın 6000 cl30 en iyi değer stabilite ve performans açısından bikaç bin lira ucuza gelecek diye ben olsam tercih etmem bir sorun yaşasanız tüm forum patriot kullanıyor

2. Elde satıcılar karı gibi trip atıyor, herşeye hayır diyorlar hocam, sistemi mecburi olarak sıfır topluyorum artık.
adı üstünde ikinci el satıcı kurumsal bi satıcı değil adam kendisinin memnun olduğu fiyata bırakmak ister, geçen 4200e koyduğum anakarta lavuğun teki 2500 olur mu yazmış bu tarz dengesiz tekliflere verilecek cevap belli

adı üstünde ikinci el satıcı kurumsal bi satıcı değil adam kendisinin memnun olduğu fiyata bırakmak ister, geçen 4200e koyduğum anakarta lavuğun teki 2500 olur mu yazmış bu tarz dengesiz tekliflere verilecek cevap belli
Hocam şimdi satıcı var satıcı var. 2. Piyasasında artık neredeyse herkes sıfır fiyatlarından maximum %10 ucuza koyuyor bu yüzden 2. Elin bir anlamı kalmıyor.

Geri