Konuyla alakasız cevap yazanlar

Ceza verilmeli mi?

• Oy kullanan toplam üye
    69
konuya bir süre cevap gelmediginde altlara düşüp kayboldugu için up up up yazarak konuyu üstte tutmaya çalışıyorlar. yükselt tuşu benim bildigim en fazla 5 defa kullanılabiliyor
Çoğu tüm konulara mesaj kasmak için öyle yazıyor. Mesaj yazdığındada konu yükseliyor.
Ben konu sahiplerinden bahsetmiyorum. Onlar tabi ki yapabilir, yardıma ihtiyaçları vardır.
Bazı kişiler konu onların olmamasına rağmen konu açıldıktan 5 dakika sonra o konuya "Up up up" yazıyor.
Kendi konusu bile değil neden yazıyor? Aklıma tek bir sebep geliyor, mesaj kasmak.

Ben konu sahiplerinden bahsetmiyorum. Onlar tabi ki yapabilir, yardıma ihtiyaçları vardır.
Bazı kişiler konu onların olmamasına rağmen konu açıldıktan 5 dakika sonra o konuya "Up up up" yazıyor.
Kendi konusu bile değil neden yazıyor? Aklıma tek bir sebep geliyor, mesaj kasmak.
Katılıyorum.

bu konuda haklısınız. konu sahibi yükseltmek istese yükseltir zaten

1602685834657.png

@Treyarch

Aynı konuyu kendisi açsın? Mesaj kasmak için yazıyorlar, bunlarıda savunmazsın.
benim savunduğum kişi alakasız kişiler değil kendi konusuna yazarsın yükselt hakkın kalmadıysa diğerlerini savunmuyorum bile

Konulara saçma sapan ''up up up'' yazanlar, konuyla alakasız mesaj yazanlara bir ceza verilmesi gerekmez mi?
bu zaten forum kurallarına göre yanlış. rapor edebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,439
Üyeler
187,678
Son üye
Gamer1090
Geri