Turknet'e Geçmek Mantıklı Mı?

UmutWawa

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar TurkTelekom taahhütü bitti Turknet geçmek isityorum 75 mbps'e desteği var. Önceden TT kullanmam altyapsının TT olacağını mı söylüyor alınır mı alınmaz mı emin olamadım.Ha bir de söyledikleri modemi almaya gerek var mıdır? Benim modem Vdsl destekliyor zaten. Teşekkürler.

Kardesim internet isi biraz kendi oturduğun yere göre değişir. Cogu kisi ttnetten şikayetçi turknet iyi diyor. Ama bizim mahallede ttnet turknetten daha iyi cok kesliyor bizim burda. Sen bunu kendi oturduğun yerde arastir daha iyi bilgi sahibi olursun.

Arkadaşlar TurkTelekom taahhütü bitti Turknet geçmek isityorum 75 mbps'e desteği var. Önceden TT kullanmam altyapsının TT olacağını mı söylüyor alınır mı alınmaz mı emin olamadım.Ha bir de söyledikleri modemi almaya gerek var mıdır? Benim modem Vdsl destekliyor zaten. Teşekkürler.
Bölgeden bölgeye değişiyor hocam. 8 senedir turknet kullanıcısıyım 8 seneside adsl olarak geçti ve bana en fazla bir kaç sorun çıkartmıştır. Şuanda fiberim var memnunum. Ben tavsiye ediyorum size.

TürkNet kullanıyorum kafam rahat benim bende 75 mbps aynı paketi kullanıyorum müşteri hizmetlerine gelince ulaşma imkanı yok ama online işlemlerden en geç 2 gün içinde bütün sorunlarını halledebiliyorlar eğer gündüz iletişime geçersen gün içinde sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz fiyat konusu net hızı olayı çok iyi o yönden eğer müşteri hizmetleriyle fazla işim olmaz zaten diyorsan 1 2 gün sorun için bekleyebilirim diyorsam tavsiye ederim yani diğer sağlayıcılara göre gayet yerinde fiyat ve hız referans da verebilirim ilk ay bedava kullanabilirsin bana da faydan dokunur ikimizde kullanabiliriz arkadaşını getir kampanyası.

TürkNet kullanıyorum kafam rahat benim bende 75 mbps aynı paketi kullanıyorum müşteri hizmetlerine gelince ulaşma imkanı yok ama online işlemlerden en geç 2 gün içinde bütün sorunlarını halledebiliyorlar eğer gündüz iletişime geçersen gün içinde sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz fiyat konusu net hızı olayı çok iyi o yönden eğer müşteri hizmetleriyle fazla işim olmaz zaten diyorsan 1 2 gün sorun için bekleyebilirim diyorsam tavsiye ederim yani diğer sağlayıcılara göre gayet yerinde fiyat ve hız referans da verebilirim ilk ay bedava kullanabilirsin bana da faydan dokunur ikimizde kullanabiliriz arkadaşını getir kampanyası.
Modeme gelince modem konusunda ayriyeten modem vermiyorlar taksitle faturana ek alabiliyorsun.

Şuan ben de Millenicom'a geçmeyi düşündüm bakınca @qqzeck
Sağolun tekrardan
Rica ederim. Şuanda forumda Millenicom kullanan herkes memnun nerdeyse zaten taahhütsüz geçersiniz bir sıkıntı olursa başka bir firmaya geçebilirsiniz. Bu arada Millenicom'a geçerseniz arkadaşın referans koduyla hem siz hemde arkadaş 1 ay bedava internet alabiliyor. Aklınızda bulunsun :).

Şuan o kodu kullanacağım o zaman sanırım arkadaş hala kullanmakta :) Teşekkürler tekrardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,869
Üyeler
189,173
Son üye
Sakaryafanı
Geri