El Capitan - İade

Ben gurbetçiyim fakat kayseri'deyiz şuan kayseri'ye gelecek
Bende Antalya dayim ama yozgata gelecek suan yozgattayim yakiniz senin ki gelirse benimkide gelir ozaman diye dusunuyorum ama sistemde banna odeme alindi diyor . Aradigimda montaj islemi gerceklestiriliyor dedi

Sizin adınıza çok sevindim. Umarım sorunsuz şekilde kullanmaya devam edersiniz. CPU ve GPU sıcaklıkları ne durumda oyunlarda?

Warzone, bannerlord ve wot u saatlerce aralıksız max. ayarlarda full hd de oynadım. cpu stok fanla max. 82 dereceyi görürken cpu da max. 77 dereceyi gördü. cpu ve gpu ortalama sıcaklıklarım 70-75 arası diyebilirim.

Sistemi ilk açtığımda bende bütün ayarlamalar yapılmıştı. Bios ta cpu frekansını bile 3600 e çıkarmışlar öyle diyeyim. Sadece ekran kartının driverını güncelledim.

Maalesef yedek PSU yok. Olsa hemen test edip bilgi vermek isterdim. En iyisi komple göndermek haklısınız.
başka bir parçada sıkıntı çıkarsada değişim almış olursunuz ki ben pek olası bakmıyorum bugüne kadar yaşadığım teknik servis deneyimlerimi varsayarsak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Warzone, bannerlord ve wot u saatlerce aralıksız max. ayarlarda full hd de oynadım. cpu stok fanla max. 82 dereceyi görürken cpu da max. 77 dereceyi gördü. cpu ve gpu ortalama sıcaklıklarım 70-75 arası diyebilirim.

Sistemi ilk açtığımda bende bütün ayarlamalar yapılmıştı. Bios ta cpu frekansını bile 3600 e çıkarmışlar öyle diyeyim. Sadece ekran kartının driverını güncelledim.
sıcaklık arttıkça hiç takılma fark ettiniz mi? yaşadınız mı?

Ekler

• Screenshot_20200513-130004_ncehesap.webp
    Screenshot_20200513-130004_ncehesap.webp
    81.3 KB · Hit: 79
başka bir parçada sıkıntı çıkarsada değişim almış olursunuz ki ben pek olası bakmıyorum bugüne kadar yaşadığım teknik servis deneyimlerimi varsayarsak

Öncelikli talebim komple iade yönünde olacak zaten. Süreci yaşayıp göreceğiz bakalım.

Bende El capitan satın aldım 10 mayıs tarihinde. Tek özelleştirmem anakartta oldu oda Asus tuf b450-plus gaming idi yarın kargoya verirler diye umuyorum elime geçince size deneyimimi paylaşırım geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum

Bendede su an anakrtı asus tuf gamin plus olan el kapitan var. Sorun yok hocam şimdilik. 2 stane fan alınsa soğutma için iyi olacak gibi ama

Bendede su an anakrtı Asus tuf gamin plus olan el kapitan var. Sorun yok hocam şimdilik. 2 stane fan alınsa soğutma için iyi olacak gibi ama
Usta yeminle ilacım oldun tek seni buldum aynı anakartla, 2 tane egzoz fan takacağım gelince o zaman da ben sana dönerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,968
Üyeler
186,700
Son üye
21calypso24
Geri