Cevdet Sunay
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 25,562
İşlemcyi neydi hocamMap çok hoşuma gitmedi şimdilik şöyle bir görsel çektim birazdan birkaç tane daha atıcam
Alıntıyı görüntüle
İşlemcyi neydi hocamMap çok hoşuma gitmedi şimdilik şöyle bir görsel çektim birazdan birkaç tane daha atıcam
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartın RTX değil. (Yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın)6700XT karta sahibim. Microsoft Storedan Orjinal Minecraftı satın alıp indirdim fakat ayarlar kısmında Işın izleme kısmı açılmıyor.
Alıntıyı görüntüle
Anlamıyorum acaba Allah sabrımızı ölçmek için mi yolluyor sizi? Öylseyse ben çok sabırsız biriymişim.Ekran kartın RTX değil.
Dostum nasıl çözdün problemi?
9400 ile 50FPS ise 5600X de uçarsınız9400 kullanıyorum. Maalesef param yetmedi işlemciye ama 1-2 ay içinde 5600X e geçmeyi düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Driver güncelleyerekDostum nasıl çözdün problemi?
Sanmıyorum. Ekran kartı kullanımı %99/%100' dür zaten.9400 ile 50FPS ise 5600X de uçarsınız
Fark olmaz mı fazla? 15-20?Sanmıyorum. Ekran kartı kullanımı %99/%100' dür zaten.
AMD ekran kartı ile Ray Tracking açmaya çalışan arkadaş helal olsun nediyim6700XT karta sahibim. Microsoft Storedan Orjinal Minecraftı satın alıp indirdim fakat ayarlar kısmında Işın izleme kısmı açılmıyor.
Alıntıyı görüntüle
53 falan olur. O da belki. Olmayan darboğazın çözümü olmaz.Fark olmaz mı fazla? 15-20?
shader yüklüyorlar hocamYoutube da gördüğüm birkaç testte 6000 serisi kartlar ile açıyorlar RTXi.
Kanka al bunu sabah akşam Kopyala yapıştır yap. 6700XT bu.AMD ekran kartı ile Ray Tracking açmaya çalışan arkadaş helal olsun nediyim