selamlargençler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 772
4 ayda bir sürekli uzatmak gerekiyor o zaman.. Bunun bire dezavantajı var mıdır peki?Olur öyle şeyler![]()
4 ayda bir sürekli uzatmak gerekiyor o zaman.. Bunun bire dezavantajı var mıdır peki?Olur öyle şeyler![]()
4 ayda bir uzatmaya gerek yok. İlk 4 ay fiziksel sim, sonraki 4 ay E-Sim, kalan 4 ayda uzatma yapıyorsunuz. Yıl başında hakkınız sıfırlanıyor ve en baştan fiziksel sim'e geçiyorsunuz.4 ayda bir sürekli uzatmak gerekiyor o zaman.. Bunun bire dezavantajı var mıdır peki?
Yd 12 gözüm kapalıayın başıyla beraber 12k param olucak telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum tr cihazı olarak 11 alabiliyorum yd düşündüm ama pasoportum yok ne yapmamı önerirsiniz
Ben 13 pro max YD kullanıyorum 4 ayda 1 kayıt parası ödüyorum 14 pro max D geçicem 7 8k ucuza modada aynı şekilde devam edicem müq sistemiphone lara başka telin imeisi atılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sen kaç aydır kullanıyorsun 12 yi
Ah bu yazım düzeltmesi varyaYd 12 gözüm kapalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben 13 pro max YD kullanıyorum 4 ayda 1 kayıt parası ödüyorum 14 pro max D geçicem 7 8k ucuza modada aynı şekilde devam edicem müq sistem
karışıkmış. ondan sonra ne oluyorYanlış anladın hocam. İşlemin adı uzatma. 4 ay fiziksel sim, 4 ay E-Sim, kalan 4 ayda uzatma yapılıyor.
Yıl başında hakkın yenileniyor.karışıkmış. ondan sonra ne oluyor
Hocam tr 11 e bende para vermek istemiyorum yd 12 alsam mı die düşünüyorum e-simdir, uzatmadır hiç bilmiyorum bu uzatmayı tüm telefoncular yapabilirmi e-sim nedir bana açıklayabilirmisin rica etsem iphone almak istiyorum olmazsa s21 e dönücem malesefYıl başında hakkın yenileniyor.
E-sim kullandığım operatörün telefonun içine sim işlemesi. Fiziksel sim değil. uzatmayı da her telefoncu yapmasa 3-5 telefoncudan biri yapıyor.Hocam tr 11 e bende para vermek istemiyorum yd 12 alsam mı die düşünüyorum e-simdir, uzatmadır hiç bilmiyorum bu uzatmayı tüm telefoncular yapabilirmi e-sim nedir bana açıklayabilirmisin rica etsem iphone almak istiyorum olmazsa s21 e dönücem malesef
fiziksel ve e-sim hakları mıYıl başında hakkın yenileniyor.
evetfiziksel ve e-sim hakları mı