Yardım Aras kargo memnuniyetsizliği

wake up to reality

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,196
aliexpress siparişim 02.11.2022 tarihinde gumrukten gecti ve aras kargoya teslim edildi. aras kargo gunlerce aktarmada olarak gosterdi kac kere musteri hizmetleriyle konuştum, biri aktarmada dedi biri kargonuz kayip dedi biri teslim edilmis gozukuyor teslim almadınız mi dedi hepsi farkli seyler soyledi, subeyle gorustum kargonuz kayip durumu haftaya belli okur dedi, bu arada serefsizler kargoyu teslim edildi isaretlemisler teslim olmadigi halde, bu yuzden satin aldigim yerde siparis teslim edildi diye gozukuyor, 1 hafta gecti aradim daha kayit bile acmamislar hicbir sey yapilmamis, sonra kayit acildi subeniz sizi arayacak dendi birkac gun gecti aramadilar tekrar m.h. ile gorustum bu sefer subeye ilettik onlar aramazsa siz onlari arayin dedi ben de subeyi aradim sube de sizi cozum birimimiz arayacak dedi bekledim aranmadim simdi aras kargoyu ariyorum hicbir sekilde musteri hizmetlerine baglanmiyor, aliexpressten aldim urunu onlara yazdim urunu teslim almadim diye onlar da serefsiz aras kargo teslim edildi isaretledigi icin urun teslim edildi gozukuyor kayipsa kayip olduguna dair belge istiyor, ***** aras kargo urunu kayip yerine teslim edildi diye belirttigi icin aliexpress e de bir sey kanitlayamiyorum, aras kargo yuzunden hem paramdan oldum hem kargomdan oldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir yere basvurabilir miyim bunun için? Ne yapmalıyım?

ptt kargoda aynı sorunu yaptı bana hergün aradım 4.günde düzelttiler kargom bana geldi

aliexpress siparişim 02.11.2022 tarihinde gumrukten gecti ve aras kargoya teslim edildi. aras kargo gunlerce aktarmada olarak gosterdi kac kere musteri hizmetleriyle konuştum, biri aktarmada dedi biri kargonuz kayip dedi biri teslim edilmis gozukuyor teslim almadınız mi dedi hepsi farkli seyler soyledi, subeyle gorustum kargonuz kayip durumu haftaya belli okur dedi, bu arada serefsizler kargoyu teslim edildi isaretlemisler teslim olmadigi halde, bu yuzden satin aldigim yerde siparis teslim edildi diye gozukuyor, 1 hafta gecti aradim daha kayit bile acmamislar hicbir sey yapilmamis, sonra kayit acildi subeniz sizi arayacak dendi birkac gun gecti aramadilar tekrar m.h. ile gorustum bu sefer subeye ilettik onlar aramazsa siz onlari arayin dedi ben de subeyi aradim sube de sizi cozum birimimiz arayacak dedi bekledim aranmadim simdi aras kargoyu ariyorum hicbir sekilde musteri hizmetlerine baglanmiyor, aliexpressten aldim urunu onlara yazdim urunu teslim almadim diye onlar da serefsiz aras kargo teslim edildi isaretledigi icin urun teslim edildi gozukuyor kayipsa kayip olduguna dair belge istiyor, ***** aras kargo urunu kayip yerine teslim edildi diye belirttigi icin aliexpress e de bir sey kanitlayamiyorum, aras kargo yuzunden hem paramdan oldum hem kargomdan oldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir yere basvurabilir miyim bunun için? Ne yapmalıyım?
go to thh :blobdance::blobdance::blobdance:

hocam kargoyu bulamadilar muhtemelen yani her dakika rahatsiz etsem de teslim etmeyecekler buyuk ihtimalle
bakın benim hem kargom teslim edilmedi bana hem kargo takip no sitede çıkmıyordu teslim edildi gozukuyordu başka bir uygulamada 4 gün de çözebildim tam gılıksızlar bunların yatacak yerleri yoktur

Salı günü 23.00 da ayakkabı sipariş ettim aras kargoya verildi ayakkabım bugün elime ulaştı çok memnun kaldım müşteri hizmetlerini bilmiyorum ama şubeden şubeye değişiklik gösterebiliyor bu durumlar geçmiş olsun THH ye başvurun .

bu arada gecen binaya girdim bir baktim apartman girisinin önünde bir sürü aras kargo paketi, aras kargo kisiye teslim etmek yerine gidip bina girişinin onune birakarak da kargoyu yok etmis olabilir, ya da kargocu kargoma kondu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,387
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri