🔥İndirim 🔥Mükemmel EA Black Friday indirimleri🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

N1GHT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406
Selam mükemmel indirimler var arkadaşlar kaçırmayın derim. Özellikle bazı nfs oyunları ve battlefield serisi çerez fiyatına!!!

İndirimlere ulaşmak için: https://www.ea.com/sales/black-friday

İYİ ALIŞVERİŞLER!!🔥🔥

Ekran görüntüsü 2023-11-22 201114.png
Ekran görüntüsü 2023-11-22 201206.png

hardline hayalimdeki oyundu. ps3 e alıp oynayacaktım ama nasip olmadı..

hardline hayalimdeki oyundu. ps3 e alıp oynayacaktım ama nasip olmadı..
Olsun hocam şu an daha iyilerine sahip olabilirsiniz ama eski hayaller başka tabi aynı zevki vermez diye düşünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721
Olsun hocam şu an daha iyilerine sahip olabilirsiniz ama eski hayaller başka tabi aynı zevki vermez diye düşünüyorum
bizim mahallede bi arkadaşta vardı getirip oynuyoduk. çocuğun babasını içeri aldılar. çocuğu da o günden sonra görmedim

steam den remastered crysis 1 2 3 almıştım warhead nasıl
2. sorum
battlefield 2 yokmu
Hocam warhead hakkında hiç bir fikrim yok baktığıma göre bf 2 de bulunmuyor sanırım

Hocam warhead hakkında hiç bir fikrim yok baktığıma göre bf 2 de bulunmuyor sanırım
bf ve nfs lerin hepsini alırımda crysis remastered almıştım steamden pakaet halinde 1 2 3 vardı ondan sordum steam e de bi bakın belki düşük fiyatta olabilir

bf ve nfs lerin hepsini alırımda crysis remastered almıştım steamden pakaet halinde 1 2 3 vardı ondan sordum steam e de bi bakın belki düşük fiyatta olabilir
evet bf ve nfs kaçırılmayacak fiyatlarda crysise hemen göz atıp geliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

NFS PAYBACK alınır mı ki ya
Hocam bence alınır 14 tl sonuçta beğenmezseniz bile üzmez yani alın kıyıda köşede durur

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,024
Üyeler
186,980
Son üye
ArdaRebellion
Geri