KÖPEKLERDEN NEDEN KORKULUYOR?

LEO0

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
116
İnsanlar çok korkuyor halbuki fizik kurallarına göre bakıyorum 4 ayağı yerde sana zarar verebileceği bir tek ağzı var insanlar ise 2 ayağı ve 2 elini kullanabiliyor insanlar daha çok zarar verebilir bana bir köpek saldırmaya çalışsa direk kafasına odaklanırım bir tekmeme bakar

Aynen yaaaaa çok tatlılar bende neden korktuklarını anlayamıyorum😸😄☺️😅
Screenshot_2024-07-30-00-58-05-55_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg

İnsanlar çok korkuyor halbuki fizik kurallarına göre bakıyorum 4 ayağı yerde sana zarar verebileceği bir tek ağzı var insanlar ise 2 ayağı ve 2 elini kullanabiliyor insanlar daha çok zarar verebilir bana bir köpek saldırmaya çalışsa direk kafasına odaklanırım bir tekmeme bakar
ama şu açıdan bakmıyorsunuz bu hayvanlar avcı insanlar avcılık kimliğinden uzaklaştılar.
Bu hayvanların bir ağzı seni rahat rahat parçalayabilirler.
Bu hayvanlar genel olarak avlanmaya yönelik evrimler geçirmişlerdir her ne kadar bir kurt kadar olmasa da bunlara sahipler.
Kısacana bir köpek saldırdığında sen tepki bile veremezsin emin ol.
Boyut meselesi değil bu .
Ayrıca herkes dediğini düşünemez ben mesela elim ayağıma dolaşıyor öyle anlarda.
Diyeceğim bu he son olarak bu hayvanlar grup halindeler genelde tekli çok göremezsin ki gördüklerim genelde saldırmıyor pek

Gecenin köründe 3 köpek tarafından kovalan bakim böyle diyebilicek misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,236
Üyeler
194,254
Son üye
Tarık60
Geri