Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Hocam yandakiler çekiyor alttakiler üflüyor
normalde sıcak hava yukselır bu yuzden alttakı fanlar dısarıdan havayı cekmesı ıcın konur yandakılerde ıcerı hava uflemesı ıcın ama onlar ceksede olur sıcaklıklar ne alemde bu arada
birde o fanalr bırbırınden farklımı reverse fanmı yanı

normalde sıcak hava yukselır bu yuzden alttakı fanlar dısarıdan havayı cekmesı ıcın konur yandakılerde ıcerı hava uflemesı ıcın ama onlar ceksede olur sıcaklıklar ne alemde bu arada
birde o fanalr bırbırınden farklımı reverse fanmı yanı
Hocam kasa kapağım acik 7800x3d kaliteli bir termal macunla 65 68 derece ortalama
7900xt tuf max 58 gördüm %50 fan hızında %50den sonra ses belirginlesmesi oluyordu bu ayarda bıraktım

Hocam kasa kapağım acik 7800x3d kaliteli bir termal macunla 65 68 derece ortalama
7900xt tuf max 58 gördüm %50 fan hızında %50den sonra ses belirginlesmesi oluyordu bu ayarda bıraktım
kapak neden acık ki birde akvaryum kasaya sahıpsın ne anlamdı kaldı akvaryumun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok o arkadaş birinci kesinlikle
koysalar oy verırım gönullerın sampıyonu

kapak neden acık ki birde akvaryum kasaya sahıpsın ne anlamdı kaldı akvaryumun hocam

koysalar oy verırım gönullerın sampıyonu
Ekran kartı sığmıyor

Ekler

• Screenshot_20250112_221614_Gallery.jpg
    Screenshot_20250112_221614_Gallery.jpg
    1.1 MB · Hit: 139
hocam aynı mandalorian fiigürü bende vardı sonra düşünce tüfeği ve tabancası kopmuştu sgqpoıydg
Benimde düşünce tüfeği koptu ama prit ile eskisi gibi oldu.

Herkeste aula klavye var ahahahh milli klavyemiz oldu gerçekten
Cidden Yeter Herkeste Var Çok Yükseldi

2023 konumuzdan 2 yıl sonra 2025 konusuyla birlikteyiz. Herkes şu anki pc ortamlarını paylaşsın ve birbirimizin ortamlarına yorum yapalım.

Ben başlıyorum...

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sol Tarafa Bi Akvaryum Yakışır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,139
Üyeler
184,893
Son üye
ecrinnaz