Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Soner Özdener
hayırlısıyla bi stok gelseydi de alsaydım ya
Ben de iki gün takip ettim sayfa yenileme yapıyordum sürekli dün akşama doğru stok açıldı bir gazla aldım bakalım. Monitöre bu kadar para vereceğim aklımın ucundan geçmezdi. Hep bu forum yüzünden 😁

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Muhammed Yertüm
Ben de iki gün takip ettim sayfa yenileme yapıyordum sürekli dün akşama doğru stok açıldı bir gazla aldım bakalım. Monitöre bu kadar para vereceğim aklımın ucundan geçmezdi. Hep bu forum yüzünden 😁
peşin fiyatına 4 taksit imkanı olduğu için alacağım bende. Yoksa birisi gelse 17.5k şu monitöre para ver dese kesinlikle almam

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
berke erzan
stok gelince samsung mail atıyor mu uyarı sistemi çalışıyor mu sitesindeki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Tugay Kuru
az önce hdr'i de test ettim açtıktan sonra kalibre ettim + RTX HDR'i de aktif ettim SDR içerikleri de HDR yapıyor + rtx video super resolution da açık daha düşük çözünürlüklü videoları yükseltiyor monitörün parlaklığı full iken + hdr açık iken gözü kamaştıran bir parlaklık oluyor bu yüzden osd deki parlaklığı biraz kıstım yine hdr açık şekilde harika oldu diyebilirim ve rtx hdr sayesinde hdr olmayan oyunlarda da harika görsel deneyim elde edebiliyorum.
Vayy mantıklıymıs hocam yaptığınız. Acaba amdde de var mı bu rtx hdr
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bu arada bu monitöre sahip olup da var mıdır kendine güvenen, HDR da ve SDR da böyle bi ayar yaptım çok iyi oldu diyip bizimle paylaşacak?

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Soner Özdener
stok gelince samsung mail atıyor mu uyarı sistemi çalışıyor mu sitesindeki?
Çalışmıyor bro sayfa yenilemesi yap daha iyi ben öyle aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peşin fiyatına 4 taksit imkanı olduğu için alacağım bende. Yoksa birisi gelse 17.5k şu monitöre para ver dese kesinlikle almam
Ben de o kafayla aldım yoksa mümkün değil alamazdım. Hatta konum bile 5k dan fhd monitör kapısı açtım bir baktım oled monitöre gelmiş konu bir ara 35k lara kadar çıktım da dedim kendine gel bu sen değilsin. 😁 Neyseki Samsung da karar kıldım da aldım.

Casthrow

80+
https://imgur.com/a/oS3uWLR resimde görüldüğü gibi sadece beyaz ekranda, tüm ekran boyunca hafiften dikey çizgiler var gibi böyle olması normal mi bilgilendirir misiniz
Hocam aynı durum benim de başıma geldi OSD menüsünde destek kısmında kendi kendine tanılamayı aktif ettim birkaç kez de windows içinde hdr'ı kapatıp açtım art arda sonrasında bu durum azaldı benim için garip şekilde. Fotoğrafını attığınız gibi önceden gözüme çok batıyordu iade edecektim ama sonra azaldı dediklerimi yapınca ve çok gözüme batmıyor. Beyazda ve yeşilde çok belli oluyordu.
Arkadaşlar beyaz renkte dikkatli bakınca fark edilen dikey çizgiler var gibi sanki tüm ekranda. Bu OLED'lerde genel olarak mı var yoksa benim ürünümde olan bir kusur mu? Fotoğrafta göstermeye çalıştım çizgileri. Siz de kontrol eder misiniz beyaz renkte

Bu siteden ölü piksel testi yaparken beyaz renkte fark ettim.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Yanında gelen kabloyla 2K 240HZ açılıyormu yoksa başka kablomu gerekiyor bir arkadaşta taktık ama 2K 240 alamıyoruz ekran kartı 9070 XT

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Top Bottom