OrkunJJ
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,660
Her şeyde genel düşüş var hocam ilginç bir şekildeSatmam zaten kasaları her kasadan ufak tefek - yazılı ama asıl merak ettiğim ajanlar niye düştü
Her şeyde genel düşüş var hocam ilginç bir şekildeSatmam zaten kasaları her kasadan ufak tefek - yazılı ama asıl merak ettiğim ajanlar niye düştü
Millet elindekini satıp bıçak almaya çalıştığı için sanırımHer şeyde genel düşüş var hocam ilginç bir şekilde
Hocam millet bu piyasada nakit bulundurmak için ( ya bıç alacak ya kırmızı skin alacak(anlık yükselme ve düşmelerden faydalananlar)) elinde ne varsa satıyorlarSatmam zaten kasaları her kasadan ufak tefek - yazılı ama asıl merak ettiğim ajanlar niye düştü
Takaslanabiliyor zaten hocam takaslanamıyor diyenler bir şey bilmiyorbıçaklar takaslanabiliyor trade uptan gelen haftaya inanılmaz bir çöküş olur
ilk başta takaslanamaz olarak çıktı ondan öyle diyorlarTakaslanabiliyor zaten hocam takaslanamıyor diyenler bir şey bilmiyor
O bir bugmış düzelttilerilk başta takaslanamaz olarak çıktı ondan öyle diyorlar
Yani hocam bu geri iade muhabbeti gönderen hesabı korumak için yapılan bir şey değilmi ? Olayın steam tarafından bahsediyorum sen şuan sanki hediye veriyormuş gibi gözüküyorsun steamde mantıklı olan sadece senin iptal edebilmen ama bilmiyorum nasıl işliyor.2 gun once tüm skinlerimi 3.parti sitelerden saatim geri iade gibi birsey yapabilirler mi yaparlarsa itiraz edebilir miyim bilgisi olan paylaşabilir mi sattıklarım da bıçak ve eldiven de vardı