23 Ekim CS2 Market Darbesi

Satmam zaten kasaları her kasadan ufak tefek - yazılı ama asıl merak ettiğim ajanlar niye düştü
Her şeyde genel düşüş var hocam ilginç bir şekilde

Satmam zaten kasaları her kasadan ufak tefek - yazılı ama asıl merak ettiğim ajanlar niye düştü
Hocam millet bu piyasada nakit bulundurmak için ( ya bıç alacak ya kırmızı skin alacak(anlık yükselme ve düşmelerden faydalananlar)) elinde ne varsa satıyorlar

bıçaklar takaslanabiliyor trade uptan gelen haftaya inanılmaz bir çöküş olur

2 gun once tüm skinlerimi 3.parti sitelerden saatim geri iade gibi birsey yapabilirler mi yaparlarsa itiraz edebilir miyim bilgisi olan paylaşabilir mi sattıklarım da bıçak ve eldiven de vardı

Hiç bıçak ve eldiven yok. Envanterim $627 ediyor. Hepsini satıp yılbaşı indirimlerinde güzel oyunlar çekme fikrim var, sizce mantıklı mı?

En uygun kırmızı skin ne kadar şu an alıp deneyelim desek

2 gun once tüm skinlerimi 3.parti sitelerden saatim geri iade gibi birsey yapabilirler mi yaparlarsa itiraz edebilir miyim bilgisi olan paylaşabilir mi sattıklarım da bıçak ve eldiven de vardı
Yani hocam bu geri iade muhabbeti gönderen hesabı korumak için yapılan bir şey değilmi ? Olayın steam tarafından bahsediyorum sen şuan sanki hediye veriyormuş gibi gözüküyorsun steamde mantıklı olan sadece senin iptal edebilmen ama bilmiyorum nasıl işliyor.

Geri