Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Birkan Öztürk
Ya 5000 TL ye aldım dün, bugün 400tl indirime girmiş şaka mı bu?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,498
İsim
yusuf ecer

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
İndirim hala devam ediyor mu?
Yok hocam iyzicoda sadece 1000tl ve üzeri 300tl ilk sipariş indirimi var onun dışı başka indirim yok ama klavye fiyatlarıda hafif ucuzlamis neredeyse aynı fiyat olmuş o yüzde 15 indirimle bazı klavyeler

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,498
İsim
yusuf ecer

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Eyvallah teşekkür ederim

Öyle olduk biraz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyzico kampanya bitti diye yapmışlar, iyzico onlardan da kesiyo heralde.
Klavyelere fısıldayan adam 🥶 valla şaka maka hocam uzun zamandır sizden tavsiye alıyorum sonunda yolculugumuz bitmiş gibi gözüküyor airle bir tık üzücü olaylardan sonra sonunda anlaştık gibi duruyor inşallah buda bozulmaz kullanmaya devam ederim.Attigim fotodada zaten çok güzel duruyordu sadece beyaz versiyonunu almadım diye üzüldüm.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,498
İsim
yusuf ecer
Klavyelere fısıldayan adam 🥶 valla şaka maka hocam uzun zamandır sizden tavsiye alıyorum sonunda yolculugumuz bitmiş gibi gözüküyor airle bir tık üzücü olaylardan sonra sonunda anlaştık gibi duruyor inşallah buda bozulmaz kullanmaya devam ederim.Attigim fotodada zaten çok güzel duruyordu sadece beyaz versiyonunu almadım diye üzüldüm.
Beyaz ve açık renkleri ben deçok seviyorum her keycapse uyuyor.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Beyaz ve açık renkleri ben deçok seviyorum her keycapse uyuyor.
Aynen hocam son o gradyan keycapslerle çok güzel duruyor zaten piano proda çok güzel hissiyat veriyor klavyeme aşık oldum desem yeridir valla ama switchte olsaydı iyidi 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Taha
Benimde öyle oldu, artık farklı switchler denerim v87 pro yu satmaya gönlüm el vermedi, onu da sergilerim artık 🙂
@freygasm tekrardan teşekkürler

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,498
İsim
yusuf ecer

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Pazarama, Hepsiburada gibi E-Ticaret sitelerinde satış yapan Beta Plus Teknoloji, Gaming.gen.tr'ye mi ait? Adresleri aynı. Bilgisi olan var mı?

Top Bottom