Thadox
80+ Bronze
Arkadaşlar bu fiyata nasıldır sizce alınır mı?
Hocam şimdi 1TB Disklik bir ssd almak istiyorsunuz fiyata bakıyorsunuz 2TB fiyatına yazma ve okuma hızı tamam çok yüksek seviyede ama o kadar hıza ihtiyacınız var mı? Yarı yarıya 3/4 şeklinde 2TB M2 SSD alabilirsin.Hocam bende mld m300 var 500gblık olan model okuma yazması düşük , samsungun bu modelinde baya yüksek hız değerleri hemde 1tb a geçmiş olucaktım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela nedeni nedir hocam merak ettim
Evet dediğinizde mantıklı geldi hocam ya hız ya boyutu seçicem gibi , hızı seçsem oyunlarda falan fark eder mi? çok , oyun oynayan birisiyim fps oyunlarıHocam şimdi 1TB Disklik bir ssd almak istiyorsunuz fiyata bakıyorsunuz 2TB fiyatına yazma ve okuma hızı tamam çok yüksek seviyede ama o kadar hıza ihtiyacınız var mı? Yarı yarıya 3/4 şeklinde 2TB M2 SSD alabilirsin.
çok bilgim yokEvet dediğinizde mantıklı geldi hocam ya hız ya boyutu seçicem gibi , hızı seçsem oyunlarda falan fark eder mi? çok , oyun oynayan birisiyim fps oyunları
teşekkür ederim hocamçok bilgim yok Alıntıyı görüntüle
oyun yükleme hızlarını, yükleme ekranlarının süresini etkiler ama fps etkilemezEvet dediğinizde mantıklı geldi hocam ya hız ya boyutu seçicem gibi , hızı seçsem oyunlarda falan fark eder mi? çok , oyun oynayan birisiyim fps oyunları
Yok mu tavsiye verecek
Arkadaşlar bu fiyata nasıldır sizce alınır mı?
onvo neden olmaz50-55" televizyon bakıyorum bütçe maks 30k tcl onvo hariç hepsi olur. Önerilere de açığım, görürseniz beklerim. Ayrıca cloud 3 ü aldım naysla 2600'e teşekkürler.
Hocam o mantık yanlış. O fiyata alacağın 2 tb disklerde dram olması imkansız. 3-5 ay sonra sağlığı yerlere düşüp kopyalama hızların düşecek.Evet dediğinizde mantıklı geldi hocam ya hız ya boyutu seçicem gibi , hızı seçsem oyunlarda falan fark eder mi? çok , oyun oynayan birisiyim fps oyunları