forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
PS4 ADAM.Rehber - PS4 CUH kodları ne işe yarar? Hangi PS4 modeli alınmalı?
Selamlar, yeni bir rehber ile karşınızdayım. Bugün PS4 alırken dikkat etmemiz gereken bir konu olan CUH kodlarının ne olduğunu, ne işe yaradığını anlatacağım. CUH kodu nedir? CUH kodlarına bir nevi seri kodu da diyebiliriz aslında. Ürünün özelliklerini belirtir. 4 sayıdan oluşur. Son iki...forum.donanimarsivi.com
Rehber - Hala PS4 alınır mı?
Hala PS4 alınır mı? Bu soruyu bu aralar forumda sıkça görmeye başladım. Ve bir rehber hazırlamak istedim. O zaman yavaştan başlayalım. PS4 Hala alınır mı? Evet, alınır. PS4 şuan en güncel konsollardan biri fakat bildiğiniz üzere PS5 ve Xbox Series X-S çıkışını gerçekleştirdi. Peki bu...forum.donanimarsivi.com
Rehber - PSN Kardeşliği nedir? Nasıl yapılır?
PSN Kardeşliği nedir, nasıl yapılır? Selamlar, yeni bir rehber ile karşınızdayım. Bu rehberde PSN kardeşliğinin ne olduğunu ve nasıl yapıldığını anlatacağım. Öncelikle, Bu rehberi okumadan önce bilmeniz gereken bilgiler ve terimler • Primary hesap : Cihazda ''Ana Hesap'' olarak...forum.donanimarsivi.com
Rehber - PS4-5 Oyun Önerileri
Selamlar, bir başka rehber daha hazırlamaya karar verdim. Bu rehberde Playstation 4 ve 5 kullanıcılarının deneyinleyebileceği en iyi oyunları listeledim. Herkes tarafından bilinen oyunlar da bu listeye dahil fakat aşırı popüler olmayan oyunlar çoğunlukta. Ek olarak bu listede exclusive...forum.donanimarsivi.com
Rehber - PS4'de kaç saat oyun oynadığımızı öğrenme
Playstation kullanıcılarının uzun zamandır yakındığı bir konuyu bu rehberle çözüme kavuşturmayı umuyorum. Tabii buna sadece Playstation değil, Xbox, Origin, Steam, Google Play gibi platformlarda dahil. Tek yapmanız gereken exophase.com sitesine girip herhangi bir şekilde üye olmak. Ardından...forum.donanimarsivi.com
Rehber - PS4-PS5 Arası Crossplay Destekleyen Oyunlar
PS5 çıktığından beri uzun süredir merak konusu olan "XX oyunu PS4 ve PS5 birlikte oynayabiliyor mu?" sorusuna bu rehber ile cevap vermek istedim. Crossplay Destekleyen oyunlar şunlar : • Apex Legends • Borderlands 3 • Call Of Duty Black Ops Cold War • Call Of Duty Warzone • Dead By Daylight •...forum.donanimarsivi.com
Rehber - PS5 için ücretsiz yükseltme sağlayan PS4 oyunları
PS4 kullanıcılarının merak ettiği bir konu olan "XX oyununu PS5'e yükseltebilecek miyim?" sorusunu cevaplamak için bir rehber hazırladım. Umarım yardımcı olur. :) •Assassin's Creed Valhalla • Borderlands 3 • Cyberpunk 2077 • Dead by Daylight • Destiny 2 • Dirt 5 • Doom Eternal • Far Cry...forum.donanimarsivi.com
Rehber - Red Dead Redemption 2 (%80)
ÖNEMLİ NOT : REHBER TAM OLARAK BİTMEDİ AMA BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU ŞUAN HAZIR. FARKEDEBİLECEĞİNİZ ÜZERE ŞUANLIK FAST TRAVEL, CRAFT SİSTEMİ GİBİ ŞEYLERE DEĞİNMEDİM. FAKAT İLERLEYEN ZAMANLARDA YENİ GÖRSELLER VE BU BAHSETTİĞİM ŞEYLERİ DE EKLEYECEĞİM. Selamlar, bir tane daha rehber yapmaya karar...forum.donanimarsivi.com
Rehber - Hangi Yeni Nesil Konsol Tercih Edilmeli?
Selamlar, bir başka rehber ile daha karşınızdayım. Bu soru son zamanlarda aşırı artmaya başladı. Bunun için bir cevap olması için bu rehberi hazırlamak istedim. Önce detay vererek anlattım. Net sonucu öğrenmek istiyorsanız sayfayı direkt aşağı kaydırıp ''Genel Sonuç'' kısmına gidebilirsiniz...forum.donanimarsivi.com
Rehber - PS4 Pro kaç FPS oyun deneyimi sunar?
Bu aralar forumda çok sorulan bir konu bu. O yüzden cevaplamak için bu rehberi hazırlıyorum. Öncelikle kısa bir cevap vereyim. Sonra detaylara ineceğim. PS4 Pro kaç FPS oyun deneyimi sunar? PS4 Pro, 4K çözünürlükte oyunların büyük bir çoğunluğunu 30FPS oynatmakta. 4K 60FPS çalışan oyunlar...forum.donanimarsivi.com
Rehber - PS oyunlarını PC'de oynayın! (700+ oyun)
Evet herkesin çok merak ettiği sorulardan biri olan PS oyunları PC'de oynanabilir mi konusuna açıklık getirmek için bu rehberi hazırlıyorum. Üstelik buna sadece PS4 değil, PS3 ve PS2 oyunları da dahil. Öncelikle bu işlemin nasıl olacağından bahsedeyim. Biz bu işlemi PS Now üzerinden yapacağız...forum.donanimarsivi.com
İnceleme - The Last Of Us Part II [SPOILER]
Selamlar, bir inceleme ile karşınızdayım. Oyun ilk çıktığında bi inceleme yapmıştım ama hem amatörceydi hem de ondan sonra oyunu 2 kez daha bitirince görüşlerim bayağı değişti. Hem aranızda az da olsa görüşlerimi merak eden arkadaşlar vardı. Siz de görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. O...forum.donanimarsivi.com
Up yazmak yerine "Yükselt" butonunu kullanabilirsin.up up up