Artık YKS Çalışamıyorum

Taganc

80+
Reaksiyon skoru
1
Dostlar şu anda 12. sınıfım ve aynı zamanda YKS çalışmaya çalışıyorum ama bunu artık okul ile birlikte götürememeye başladım çok yoruluyorum mezuna bırakmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Aşırı pişman oluyorsun öyle bir hataya düşme hatta o kadar pişman oluyorsun ki şöyle söyleyeyim Üniversite'ye gittiğinde karşılaştığın dersleri görünce YKS meğer çok basitmiş diyorsun bu yüzden kafanı rahatlat sık sık dışarı çık kapalı alana uzun süre tıkılı kalma bir şeyler yap ama yeter ki o dersi çalış 1 yılın boşa gitmesin

Aşırı pişman oluyorsun öyle bir hataya düşme hatta o kadar pişman oluyorsun ki şöyle söyleyeyim Üniversite'ye gittiğinde karşılaştığın dersleri görünce YKS meğer çok basitmiş diyorsun bu yüzden kafanı rahatlat sık sık dışarı çık kapalı alana uzun süre tıkılı kalma bir şeyler yap ama yeter ki o dersi çalış 1 yılın boşa gitmesin
Hocam haklısınız ama sabahları okula gidiyorum akşamları zaten aşırı yorgun oluyorum üstüne okul dersleriyle ilgileniyorum ve YKS'ye çalışmak için hiçbir şey kalmıyor ya da acayip yetersiz hissettiriyor bu da motivasyonumu yerle bir ediyor. Anlayacağın korkunç bir psikoloji içerisindeyim.

Hocam haklısınız ama sabahları okula gidiyorum akşamları zaten aşırı yorgun oluyorum üstüne okul dersleriyle ilgileniyorum ve YKS'ye çalışmak için hiçbir şey kalmıyor ya da acayip yetersiz hissettiriyor bu da motivasyonumu yerle bir ediyor. Anlayacağın korkunç bir psikoloji içerisindeyim.
Kendini en iyi sen bilirsin nasıl düzeleceğini de en iyi sen bilirsin kolay değil aynı yoldan milyonlarca öğrenci geçiyor bir şekilde kendine yardım et az da olsa 1 gün dahi aksatmadan 15 dakika da olsa çalış

şahsen hocam yerinde olsam çalışırdım bir sonraki seneye bırakmak mantıklı bir karar gibi duruyor ama emin ol öyle olmayabiliyor daha da kötüye gidebilir demek istediğim. zaten bu aralar seninle birlikte sınava hazırlanan çoğu insan senin gibi. bildiğin üzere sadece bir test değil mental anlamda da bir savaş veriyorsun. kendi senemde bende çok bitap düşmüştüm ama mecburen devam ettim. her eyse diyeceğim o ki sonuna kadar bırakma.

Dostlar şu anda 12. sınıfım ve aynı zamanda YKS çalışmaya çalışıyorum ama bunu artık okul ile birlikte götürememeye başladım çok yoruluyorum mezuna bırakmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
elinden geleni yap mezuna bırakma. kaldı 3 ay dayan. ben mezuna bıraktım yine bir b*k yapamadım boşu boşuna bir senem gidiyor şuanda. aklım olsa çalışırdım para kazanırdım şuan ne dersten bir şey çıkıyor ne de elde avuçta bir şey var.

Ben 11. Sınıftayım banada okul ile aynı anda götürmek zor gelecekmiş gibi geliyor, okulda sadece arkadaşlarla goygoy yapıp kitap okuduğum telefonla uğraştığım için okulun okul olarakta bir anlamı kalmıyor açığa geçmeyi düşünüyorum o yüzden 12 de

Yanlış anlama da okul dersleri ile uğraşıyorum nasıl bir bahane? Okul dersin zaten yks de çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca 12.sınıfta konular erken bitiyor yani şuan okulda derslerin bitmiş sizin derslerde soru fln çözüyor olmanız lazım

Okulda 5.30 saat ders saati var sen bunun 4 saatinde çalışsan (teneffüsleri saymıyorum sadece ders saatleri içinde). Eve gelince de en kötü 3 saat çalışsan 7 saat eder. Bereket versin. Ki senin zaten bunu yapman lazım

Yanlış anlama da okul dersleri ile uğraşıyorum nasıl bir bahane? Okul dersin zaten yks de çıkıyor

Ayrıca 12.sınıfta konular erken bitiyor yani şuan okulda derslerin bitmiş sizin derslerde soru fln çözüyor olmanız lazım

Okulda 5.30 saat ders saati var sen bunun 4 saatinde çalışsan (teneffüsleri saymıyorum sadece ders saatleri içinde). Eve gelince de en kötü 3 saat çalışsan 7 saat eder. Bereket versin. Ki senin zaten bunu yapman lazım
Daha da üç ay var. Gözetmen kalemleri bırakın diyene kadar vaktin var hiç bir şey için geç değil

Son düzenleme:
Motivasyonun bittiyse disiplinin devam etsin.
Mezuna kalmış biri olarak.Mezunluk çok zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,810
Üyeler
190,447
Son üye
geekiad
Geri