Bisiklet neye göre seçilir?

Dušan Tadić

80+ Silver
Reaksiyon skoru
10,743
Boyum 177 cm, 63 kiloyum. Bisikletin boyutunu neye göre seçmeliyim?
3000₺ bütçem var ne önerirsiniz?
Son karar: Kron Tx 75 almaya karar verdim başka bir önerisi olan belirtebilir.

Son düzenleme:
İnternetten almanı önermem.
Kaliteli düzgün bir bisikletçiye bütçeni ve ne için kullanacağını söylemen yeterli.
Dağ sürüşü, şehir içi sürüşü gibi bir çok etken var.
Dağ bisikleti şehir içi yolda seni yorar.
Vitesler önemlidir ne kadar yüksek o kadar iyi.

bence 2.el dağ bisikleti alın kilitlebilir amortisörlü alırsanız şehirde çok rahat edersiniz topraklı yollarda açarsanız hem güzel olur

bence 2.el dağ bisikleti alın kilitlebilir amortisörlü alırsanız şehirde çok rahat edersiniz topraklı yollarda açarsanız hem güzel olur
Dağ bisikleti şehirde gereksiz bence
Post automatically merged:

ama dağ bisikleti öneririm çünkü yol bisikleti olduğu için topraklı yollarda yavaş gitmek gerekiyor , arkadaşlarım gidiyo hızlıca ben yavaşlıyorum biraz kötü oluyor
Toprak yol oturduğum civarda hiç yok desem yalan olmaz. Ayrıca toprak yolda işim olacağını da düşünmüyorum.

Boyum 177 cm, 63 kiloyum. Bisikletin boyutunu neye göre seçmeliyim?
3000₺ bütçem var ne önerirsiniz?
27-29 Jant Olabilir hocam Hangi Çeşit Bisiklet istiyorsanız ona göre Özelliklerine bakarak seçim yapabilirsiniz.
Mesela Bisikletin Hangi Alaşımdan yapıldığı önemli Bisikleti Hantal yapabilir ona göre seçilir ve İçeriğinin Sağlam olması (Freni , Lastiği vb.)
Onun dışında internetten alacağınıza yakında Bisiklet satan bir yerden de bulabilirsiniz. Şehir Bisikleti için Rahatlık esastır aslında ona göre tercih yaparsanız iyi olur şimdiden hayırlı olsun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,487
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri