oyun çok karmaşık gerçekten. videolara bakmanı öneririm youtubeden, özellikle fedupsamania çok tatlı adam çok güzel videolarıOyunu aldım. Yanında gelen 3 beleş DLC de var. Peki ben bu oyunu nasıl oynayacağım ?
DLC'ler nasıl çalışacak. Ve oyunun başlangıçtaki amacı ne açtım girdim yol yaptım e gerisi gelmedi.
Soru konusu açmış olsaydım en iyi cevap olarak bunu işaretlerdim.Tamam işte bir türksünüz ve belediye yönetiyorsunuz yol yapmaya devam edin![]()
Vergileri yüzde 50 nin üstüne çıkaramıyoz efendimTamam işte bir türksünüz ve belediye yönetiyorsunuz yol yapmaya devam edin![]()
umarım ironidirSoru konusu açmış olsaydım en iyi cevap olarak bunu işaretlerdim.
Bunu gören Mansur Yavaş Beyefendicim:![]()
Kültür vergisi ekleyin efenim ?Vergileri yüzde 50 nin üstüne çıkaramıyoz efendim
Eğer dil yüzünden anlamıyorsan türkçe yama öneririm. Cities: Skylines Türkçe Yama - Alfa Çeviri (alfa-ceviri.com) Bazı yerler bozuk onuda bedava olmasına veriyorum, ama %80 cümleleri çeviiryor.Oyunu aldım. Yanında gelen 3 beleş DLC de var. Peki ben bu oyunu nasıl oynayacağım ?
DLC'ler nasıl çalışacak. Ve oyunun başlangıçtaki amacı ne açtım girdim yol yaptım e gerisi gelmedi.
nasıl Türliye Simülatörü Bu ? %150 Olmayan Vergiye Gelemem EĞĞVergileri yüzde 50 nin üstüne çıkaramıyoz efendim
Aralarında 3 tanecik var.Oyun hakkında bilgim yok ancak bir şey sormak istiyorum, DLC'leri nasıl ücretsiz aldın, bende ücretli gözüküyor.