Neler Yeni

Connect game güvenilir mi ?

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ferhat Bilgi
Bu klavyeyi almak istiyorum güvenilir midir alayım mı fiyatına göre sunduğu özellikler çok hoş Hot swap durumu özellikle etkiledi switch de problem olursa yeni switch alıp kullanmaya devam edebilirim diye düşünüyorum sesi de ayriyeten çok hoş tasarımı bi beyaz istiyordum ama bu fiyata böylrsi yok risk alınır mı ne diyorsunuz

Tetrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Rauf
Güvenilir. Hepsiburada'da mağazaları var ama pahalıya satıyor orada

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Bu klavyeyi almak istiyorum güvenilir midir alayım mı fiyatına göre sunduğu özellikler çok hoş Hot swap durumu özellikle etkiledi switch de problem olursa yeni switch alıp kullanmaya devam edebilirim diye düşünüyorum sesi de ayriyeten çok hoş tasarımı bi beyaz istiyordum ama bu fiyata böylrsi yok risk alınır mı ne diyorsunuz
Valla hocam arkadaşlar daha iyi bilir ama ben dream switchi aşırı beğeniyordum bu klavyede ucuz olduğu için almayı düşündüğüm bir klavye fakat connectgame garantisi için yurtdışından al daha iyi garanti verir diyorlar.O yüzden bilemedim bende ya bunu alıcam ya da gaminggende 5075b plus shrine var 2.7kya onu alıcam.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Furkan Görür
Garantisiz gibi düşün öyle al. Garanti de çok sıkıntı çıkaran firma. Ben m800 pro aldım 1 kere garantilik işim oldu hemen adres verdiler gönderin diye ama çoğu kişi ulaşamamış bile

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam arkadaşlar daha iyi bilir ama ben dream switchi aşırı beğeniyordum bu klavyede ucuz olduğu için almayı düşündüğüm bir klavye fakat connectgame garantisi için yurtdışından al daha iyi garanti verir diyorlar.O yüzden bilemedim bende ya bunu alıcam ya da gaminggende 5075b plus shrine var 2.7kya onu alıcam.
Ya garanti çok problem değil klavye için ha teknolojik sorun olur sıkıntı olur ama switch problemi olursa yeni switch alır yine kullanırım teknolojik problem olmasın fiyat aşırı iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantisiz gibi düşün öyle al. Garanti de çok sıkıntı çıkaran firma. Ben m800 pro aldım 1 kere garantilik işim oldu hemen adres verdiler gönderin diye ama çoğu kişi ulaşamamış bile
Ya en azından ürünü gönderiyorlar mı bir şekilde ulaşılır diye umuyorum

ANYA

80+ Bronze
öncede garanti çok sıkıntı yaşıyordu herkes, şimdi düzeldi 2 kişi garanti verip 1 haftada yenisi verdi herkes düzeldi diyorlar doğru mu bilmiyorum öyle duydum şimdi şikayet eden duymadım güvenilir garanti kesin diyemem

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Ya garanti çok problem değil klavye için ha teknolojik sorun olur sıkıntı olur ama switch problemi olursa yeni switch alır yine kullanırım teknolojik problem olmasın fiyat aşırı iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya en azından ürünü gönderiyorlar mı bir şekilde ulaşılır diye umuyorum
Ürünü gönderiyorlar hocam problem yok ama sıkıntılı çıkarsa başınıza belayı alırsınız gibi biri thhye başvurmuş kazanmış connectgame gine uymamış :D Yanlış hatırlamıyorsam burda konusuda vardı o olayın.Valla bende bilemedim ya bunu mu alsam yoksa biraz daha para koyup akko piano prolu klavyeyiyimi alsam diye

goku010203

80+ Bronze
Ek75 rt al

babush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ALP KÖSELER
Kaç günde kargolama yapıyorlar ? Öğleden önce verilen siparişler aynı gün kargo diyordu geçen hafta Cuma öğleden önce aldım hala bir kargo bilgisi gelmedi.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ferhat Bilgi
Kaç günde kargolama yapıyorlar ? Öğleden önce verilen siparişler aynı gün kargo diyordu geçen hafta Cuma öğleden önce aldım hala bir kargo bilgisi gelmedi.
ben siparişi verdim bugün kargoya vermişler

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ferhat Bilgi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular