Neler Yeni

Digitürk İnternet nasıldır???

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kutay
dostlar yeni internet kontratı için digitürk mantıklı bir seçenek midir???
türknet için 65 mbps altyapı olduğu da yazıyor aşağı yukarı ikiside aynı fiyatta ama türknette internet kopması durumunda servisin uzun bir sürede geleceği söyleniyor.
doğru seçenek hangisidir???

Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
kemal kılıçdaroğlu
hocam vodafonada bulaşma bazen 144p videoda valla donuyo çok kanser bişe vodafone redbox var bizde130mbps

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kutay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Ali
Dsmart ile o hatayı zamanında yaptım. Borç harç bir şekilde kapattım. Daha bedava deseler kullanmam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
kemal kılıçdaroğlu
hocam inşallah yakında bizde internet değişicez ama ben türknet tercih etmezdim nedeni hafta sonrları kopma olabiliyomuş internette yazan bu bide zaten kuzenimin evinde var bu marka modem ara ara donuyo yani pekte iyi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla türkcell iyide pahalı başka aklıma gelmiyo düzgün marka

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,732
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Senin altyapı da en fiyat performans comnet olur çünkü diğer firmaların fiyatı senin altyapına göre pahalı kalır diye düşünüyorum

SerkanK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Serkan karakaya
dostlar yeni internet kontratı için digitürk mantıklı bir seçenek midir???
türknet için 65 mbps altyapı olduğu da yazıyor aşağı yukarı ikiside aynı fiyatta ama türknette internet kopması durumunda servisin uzun bir sürede geleceği söyleniyor.
doğru seçenek hangisidir???
Bulundugun yer turk telekom altyapısı vede vdsl ise comneti oneririm. Taahhüt yok satin alıyorsun ve aldığın kadarını ödüyorsun şahsen ben bir yıllık aldım aylık 199 tl yede geldi. 100 mbit lik aldım hemde. Müşteri hizmetleri de saat akşam 6ya kadar açık ve ulaşabiliyorsunuz eğer almayı düşünürsen 2 miz içinde faydası olan kodumu verebilirim. 1 ay hediye aldım. Daha detaylı cevap istiyorsan mesajda atabilirim.

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kutay
Senin altyapı da en fiyat performans comnet olur çünkü diğer firmaların fiyatı senin altyapına göre pahalı kalır diye düşünüyorum
hocam comnet i de hiç duymadım şimdi duymadığım internete bulaşmak çok kafama yatmadı açıkçası , sonuçta kontrat imzalıyorum ve geri dönüşü bana pahalıya patlayabilir

SerkanK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Serkan karakaya
hocam inşallah yakında bizde internet değişicez ama ben türknet tercih etmezdim nedeni hafta sonrları kopma olabiliyomuş internette yazan bu bide zaten kuzenimin evinde var bu marka modem ara ara donuyo yani pekte iyi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla türkcell iyide pahalı başka aklıma gelmiyo düzgün marka
Suan comnete geçtim ve memnunum hocam. Eger geçmeye yakışanı ve merak ediyorsanız söyleyin mesaj olarak detaylı cevap yazabilirim.

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kutay
Bulundugun yer turk telekom altyapısı vede vdsl ise comneti oneririm. Taahhüt yok satin alıyorsun ve aldığın kadarını ödüyorsun şahsen ben bir yıllık aldım aylık 199 TL yede geldi. 100 mbit lik aldım hemde. Müşteri hizmetleri de saat akşam 6ya kadar açık ve ulaşabiliyorsunuz eğer almayı düşünürsen 2 miz içinde faydası olan kodumu verebilirim. 1 ay hediye aldım. Daha detaylı cevap istiyorsan mesajda atabilirim.
hocam kaç aydır kullanıyorsunuz? indirme hızları nasıldır?

SerkanK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Serkan karakaya
hocam comnet i de hiç duymadım şimdi duymadığım internete bulaşmak çok kafama yatmadı açıkçası , sonuçta kontrat imzalıyorum ve geri dönüşü bana pahalıya patlayabilir
Forumda birkaç kez g mesajlar var bakabilirsin. Bi sorun olmadı zaten altyapısı tt nin. Bide kontrat yok bunda paket aliyosun 1 3 6 12 aylık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,544
Üyeler
169,577
Son üye
sarica91
Top Bottom