Euro Truck Simulator 149₺ oldu!

Almak istediğiniz oyun varsa alın bence beklemeyin

Tüm Map DLC lerini aldım Allah'tan :) ats var ama maplarini almamistim pek ona girmedigimden.

Prime zam gelirmi sizce ona göre alacağım

Bu fiyatı asla hakedecek bir oyun değil. Rdr2 gibi bir oyun sık sık 149₺'yi görürken onun 1/1000'i olamayacak oyunları aynı fiyata kitlemeye çalışıyorlar.
Farklı tarz oyunlar ,karşılaştırılması bile saçma.
Fiyatını hak eder mi orası tartışılır ama tamamen farklı iki oyunu karşılaştırmak ve bunu fiyatına göre yapmak ağır hata.

Oyunun kendi fiyatı arttı. Yani bu olay TR özelinde değil. Arjantinde de arttı, Belçika'da da. Euro kullanmayan tüm ülkelerde fiyatlar arttırıldı. Bence onca güncelleme, DLC ve kalite bakımından oyunun fiyatı zaten artmalıydı. Oyunu gerçek bir similasyon kafasıyla oynamayan kişilerin fiyatın çok fazla olduğunu söylediğini gördüm fakat yeni çıkan bir oyun nasıl 500-700 TL fiyat aralığında olabiliyorsa, bence ETS ve ATS oyunları da 39 TL lik fiyatı haketmiyorlardı. 149 olması tartışılır ama minimum 120lik bir oyundu zaten kendince.

Evet beyler Euro Truck Simulator 2ye neredeyse 100tllik zam geldi sadece kendisine değil dlclerine, Ats ve dlclerinede zam geldi
Öbür oyunlarada zam gelcek gibi geliyor bana
Bence oyun almak isteyen şimdiden alsın.
İyi forumlar.
Abi ne sacma bi is bu indirimlerde 9 liraydi hep
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Firmalar artık düşük kur dan vermek istemiyor. 150tl 9$ oluyor.
Abi lütfen böyle bisey olmasin

Farklı tarz oyunlar ,karşılaştırılması bile saçma.
Fiyatını hak eder mi orası tartışılır ama tamamen farklı iki oyunu karşılaştırmak ve bunu fiyatına göre yapmak ağır hata.
İki oyunun grafiklerine ve oyun motoruna baktığın zaman fiyatına değip degmeyecegini anlayabilirsin. Bir tarafta devasa bir oyun varken (kullandığı oyun motoruyla, harcanan parayla vb.)
(Oyun mantığıyla, hikâyesiyle değil)
Diğer tarafta tır oyunu var. (Aynı mantık değiller ama arada ki farkı grafikleriyle falan anlayabilirsin. Ve bu 2 oyun aynı para)
Tartışmaya gerek yok 150₺'ye değmez. 40₺ bile edip etmeyeceği tartışılır. %282 zam yapmışlar saçmalık.

Beyler moderatörün dediğini göz önünde bulundurarak prime aldım alcağınız oyun varsa alın beklemeyin dolarda artıcak zaten yakında

Bu konu ets ile ilgili gördüğüm kaçıncı konu acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,009
Üyeler
192,583
Son üye
alperenshn
Geri