Atahan34
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11
- İsim
- Atahan Kutlu
Herkese iyi günler. Sizden fitness adına tavsiye isteyeceğim. Öncelikle 17 yaşındayım. Boyum 192 cm, kilom ise 110 kg. Haziran ayında hem fitness hem de de diyete aynı anda başladım. Haziran'da ilk başladığım zamanlar kilom 128,8 kg idi. Ağustos'un ortalarına kadar spor ve diyetimi devam ettirerek 20 kilo civarı bir kilo verdim ve 108 Kg'a kadar düştüm. Daha sonra 3 haftalığına köye gittim ve orada spor ve diyeti bayağı saldım. İstanbul'a döndüğümde 3 kilo alıp 111 Kg'a çıkmıştım. Döndüğümde bir süre spor salonuna gitmedim. Daha sonra okullar açıldığı için (12. sınıfım) sporu savsaklamaya devam ettim biraz. Diyette de biraz kaçırmalarım oldu, abur cubur falan yiyordum, ona rağmen 400 gr vermiştim geçen hafta. Şimdi tekrardan sporu ve diyeti devam ettirmeye karar verdim. Bu cuma uzun süreden sonra ilk kez salona gittim. Oradaki hoca öncelikle 3 haftalık bir adaptasyon programı verdi. Bunu bitirdikten sonra tekrar normal program yazarız dedi.
Program şu şekilde:
Bu program şimdilik iyi midir sizce? 10 dk ısınma yazılmış ama 15 dk koşu bandı + 15 dk eliptik bisiklet yapıp öyle hareketlere geçsem sorun olur mu? (Alt bölgem üst vücuduma göre daha yağlı o yüzden böyle yapmak istiyorum.)
Son olarak ise şey soracağım. Üyeliğim Ocak ayının 20'sine kadar devam ediyor, daha sonra üyeliğimi devam ettirmeyeceğim çünkü dersler bayağı yoğunlaşacak, belki YKS bittikten sonra bir dahaki yaz tekrar yazılıp devam ederim. Bu zamana kadar hedefim vücudumu forma sokup 80-85 kilolara düşmek. Sizce bu şekilde hem sporla hem diyetle giderek kilomu bu kadar düşürebilir miyim yoksa çok uç bir hedef mi olur?
Ayrı olaraktan yarın diyetisyene gidip yeni program alacağım, isterseniz onu da atabilirim yarın. Fazla uzattıysam kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler.
Program şu şekilde:
Bu program şimdilik iyi midir sizce? 10 dk ısınma yazılmış ama 15 dk koşu bandı + 15 dk eliptik bisiklet yapıp öyle hareketlere geçsem sorun olur mu? (Alt bölgem üst vücuduma göre daha yağlı o yüzden böyle yapmak istiyorum.)
Son olarak ise şey soracağım. Üyeliğim Ocak ayının 20'sine kadar devam ediyor, daha sonra üyeliğimi devam ettirmeyeceğim çünkü dersler bayağı yoğunlaşacak, belki YKS bittikten sonra bir dahaki yaz tekrar yazılıp devam ederim. Bu zamana kadar hedefim vücudumu forma sokup 80-85 kilolara düşmek. Sizce bu şekilde hem sporla hem diyetle giderek kilomu bu kadar düşürebilir miyim yoksa çok uç bir hedef mi olur?
Ayrı olaraktan yarın diyetisyene gidip yeni program alacağım, isterseniz onu da atabilirim yarın. Fazla uzattıysam kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler.