oyun oynuyorsan bence comnet geçme yoksa gündelik için kullanıyorsan geçilebilir220 tlden 370 e çıkmış ama 12 aylık almak istersek 6 ay 270 6 ay 320 tldn yıllık 3500 tl diyor
sizce hangi ıss geçim comnet yıllık sözleşme aylık 200
türknet yıllık 370 tl
kes lan sen 400 öde enayi gibi mcasmfkasfmask
yaa zaten üni gitcem evdekiler için lazım en ucuz interneti çekcemoyun oynuyorsan bence comnet geçme yoksa gündelik için kullanıyorsan geçilebilir
o zaman kullanabilirsiniz ben kullanıyorum şuanda memnun değilim geçmişte sorunlar yaşadım hız düşüklüğü, bazı sitelerde gibirnetin iplerinin engelli olması gibi ayrıca bulunduğunuz evin tesisatı kötü ise bence comnet geçmekes lan sen 400 öde enayi gibi mcasmfkasfmask
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaa zaten üni gitcem evdekiler için lazım en ucuz interneti çekcem
müstakil evo zaman kullanabilirsiniz ben kullanıyorum şuanda memnun değilim geçmişte sorunlar yaşadım hız düşüklüğü, bazı sitelerde gibirnetin iplerinin engelli olması gibi ayrıca bulunduğunuz evin tesisatı kötü ise bence comnet geçme
ya birader 100 liraya artık lavaş döner bulamıyorsun 3-5 i aramayın 400 lira türknete veriyorum hiç bir sıkıntı yok kafam rahat 100 lira için geçsem senede 1200 lira yapar 1200 lirayla ne ben zengin olurum ya firma zengin olurmüstakil ev
yaa olum anlamıyor musun evde tek annemle babam var napsınlar 100 mbps internetiya birader 100 liraya artık lavaş döner bulamıyorsun 3-5 i aramayın 400 lira türknete veriyorum hiç bir sıkıntı yok kafam rahat 100 lira için geçsem senede 1200 lira yapar 1200 lirayla ne ben zengin olurum ya firma zengin olur
ayrıca bizim burda 70 lira dönerya birader 100 liraya artık lavaş döner bulamıyorsun
xD hocam taahhütlü yaptırıncan o zaman 2 senelik 4 senelik falan zamdan etkilenmeden kullanacaklaryaa olum anlamıyor musun evde tek annemle babam var napsınlar 100 mbps interneti
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca bizim burda 70 lira döner![]()
Var ki ödüyoruz moruqkes lan sen 400 öde enayi gibi mcasmfkasfmask