Neler Yeni

Gıda zehirlenmesinde ne yapabilirim

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Merhaba arkadaşlar dün saat akşam 10 gibi duble tavuk pilav yedim dışarıdan ardından yatıp uyudum gece 2 buçukta istifra ettim bugünde mide bulantısı ishal hafif üşüme gibi belirtiler var gıda zehirlenmesinden şüpheleniyorum ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Burak
hocam bence kesinlikle bi doktora git

ArdaAtak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Atak
Merhaba arkadaşlar dün saat akşam 10 gibi duble tavuk pilav yedim dışarıdan ardından yatıp uyudum gece 2 buçukta istifra ettim bugünde mide bulantısı ishal hafif üşüme gibi belirtiler var gıda zehirlenmesinden şüpheleniyorum ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Bence hocam bi acile gidin.Kendi başınıza iş yapmaya kalkışmayın.Ama gidene kadar tavsiyede bulunabileceğim bir şey var o da su içmek bol bol su için.

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Kutay
tavuk zehirlenmesi tehlikeli. doktora görünün bencede.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Yuzarsef
Doktora gidin seri bir şekilde Allah korusun diğer tarafa gidenler var tavuk muhabbeti yüzünden.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bugün gidemem babam uyuyor bir şey yok diyor yarın zorlicam gitmeye bende gitmek istiyorum ama durum böyle

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Mustafa
kusabildiğin kadar kus başın da ağrımaya başlayacaktır panik etme yok ölürsün fln yazmışlar yok öyle bişey yarın kalktığında kötüysen doktora git ihmal etme ama yarına kadar düzelmen lazım yine de devam ederse gitmekte fayda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,311
Üyeler
164,995
Son üye
yaniolmasaolmazmi
Top Bottom