Neler Yeni

🔥İndirim HyperX Cloud 3 Wireless 4064₺

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Burak
Hocam bilginiz alakanız yok insanları sizin gibiler yanlış yönlendiriyor eq ayarı yapmadan full ses kullanıyorum yine tatmin etmiyor eq ayarı yaptım dolby ile %50 üstünü kullanamıyorum ses çok yüksek ve çoğunluk fps oynuyorum çok bilgiliymiş gibi (eq ayarı yapsakta pek bir değişim olmuyor ses konusunda o yüzden alacak arkadaş bunları göz önünde bulundurup alsın ürünü.) hiç sevmediğim insan tipi uğraşmadan etmeden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz
Dostum ürünün kablolu kablosuz versiyonunu kullandım uzun süre bilip bilmeden sallamıyorum herhalde kullandım ki deneyimimi aktarıyorum yanlış yönlendirmelik bir şey yok ürün her yönüyle çok iyi olsa iyi deriz dimi mantıken eksi yönleri var saçma saçma konuşuyorsun. Ben alınmaz da demiyorum alınır ama herkesin zevki ayrı cloud 2 ses konusunda beni en tatmin edeni özellikle ses kasmada

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kerem
Dostum ürünün kablolu kablosuz versiyonunu kullandım uzun süre bilip bilmeden sallamıyorum herhalde kullandım ki deneyimimi aktarıyorum yanlış yönlendirmelik bir şey yok ürün her yönüyle çok iyi olsa iyi deriz dimi mantıken eksi yönleri var saçma saçma konuşuyorsun.
Valla anlayan ve bilenlerin yorumlarına bakıyorum kendi açımdan da bakıyorum tek eksi yön yazın deri ped kullanmak başka eksi yön yok mikrofon zaten oldukça iyi ses kalitesi dolby'den eq yaptığın zaman full seste kullanamayacak kadar yüksek başka ne eksisi var peki hocam?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Burak
Valla anlayan ve bilenlerin yorumlarına bakıyorum kendi açımdan da bakıyorum tek eksi yön yazın deri ped kullanmak başka eksi yön yok mikrofon zaten oldukça iyi ses kalitesi dolby'den eq yaptığın zaman full seste kullanamayacak kadar yüksek başka ne eksisi var peki hocam?
Ses yetersiz kardeşim denedim Dolby den de ürünü default alıp sağladığımı mı sanıyorsun deneyimi mı aktarıyorum alınmaz demiyorum alınır ama problemli bir ürün bazıları cızırtı dip sesten bahsetmiş ben onları yaşamadım gayet iyiydi mikrofonu özellikle wireless kulaklık bakacak olsam yine cloud 3 wireless bakarım ilk önce.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazondan alınıyorsa değer 30 gün içinde iade hakkın var almaya değer deneyimleyip karar verilir rahatlıkla benim bile alaşım var ses bana yetersiz geliyor ama rahat kulaklık sıkmıyor konforlu. Ama yazın terletiyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mert
Barracuda x mi bu mu sizce beyler ? Barracuda x 3500 tl

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Samet Sarı
ps5 için alıcamda razer kaira pro hyperspeed ile arasında kaldım hangisi alınır sizce , bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,118
Üyeler
171,701
Son üye
ZEYD21
Top Bottom