🔥İndirim HyperX Cloud 3 Wireless 4079 TL

Amazondan 4.6 k ya almıştım daha gelmedi. İade edip bunu çektim. Bilgilendirme için teşekkürler

Bende gamepower medusa modeli var dolby üyeliği alacağım ekolayzır ayarı nasıl olmalı?

2 tane razer barracuda x vardı ikisinide sattım. Malzeme kalitesi o kadar kötü ki kırılacak gibiydi

Nasıl kronik sorunları?
Seslerde robotlaşma var. Bu şikayette bir sürü konu şikayete denk geldim. Senin sesin karşıya dinlediğin müzik film arkadşlarının sesleri fark etmiyor hepsi birden robotlaşıyor. Bunu şey gibi düşünme internetinde ufak kesilmeler olduğundaki robotlaşma değil bildiğin sen robotmuşsun gibi ses gidiyor. Kesinti vs yok robot konuşuyor gibi oluyor.

Seçmemiştim daha listemden sildim gitti. Steel Series Nova Pro logitech g pro x2 hs80 max bakalım hayırlısı
Aradaki fiyat farkı da epey fazla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seslerde robotlaşma var. Bu şikayette bir sürü konu şikayete denk geldim. Senin sesin karşıya dinlediğin müzik film arkadşlarının sesleri fark etmiyor hepsi birden robotlaşıyor. Bunu şey gibi düşünme internetinde ufak kesilmeler olduğundaki robotlaşma değil bildiğin sen robotmuşsun gibi ses gidiyor. Kesinti vs yok robot konuşuyor gibi oluyor.
Eqolayzer ayarıyla fark etti mi?

2-3 aydır kullanıyorum. Ben direkt cs'de ses kasmak için almıştım. Default haliyle evet gerçekten ses kasılmıyor ama dolby access satın alıp ufak bir eq ayarı yaptıktan sonra kulaklık canavara dönüşüyor. Kendi uygulamasını hiç indirmedim çünkü orda ayar yapılmıyormuş doğru düzgün, bir de başka sorunlar okumuştum uygulamayla ilgili o yüzden hiç bulaşmadım. Mikrofonu da cidden çok iyi. Günde 8-10 saat kullanımla rahat 1 hafta götürüyor beni, %20-30larda ben şarja takıyorum artık. Müzik kısmındaki şikayetlerin bir kısmı da doğru. Kulaklık bass olarak zayıf ama ben müzik amaçlı almadığım için benim için sorun teşkil etmiyor bu.

Aradaki fiyat farkı da epey fazla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eqolayzer ayarıyla fark etti mi?
Muhtemelen bana denk gelen kulaklıkta problem vardı ben düzeltemedim. Bir kulaklıkta problem varsa vardır ben olaya biraz düz bakarım. Bir ayar yapmasam bile düzgün çalışması gerek. 5 dakika 15 dakika düzgün 3 saniya 5 saniye robotlaşıyorsa benim gözümde bozuktur tamamen

2-3 aydır kullanıyorum. Ben direkt cs'de ses kasmak için almıştım. Default haliyle evet gerçekten ses kasılmıyor ama dolby access satın alıp ufak bir eq ayarı yaptıktan sonra kulaklık canavara dönüşüyor. Mikrofonu da cidden çok iyi. Günde 8-10 saat kullanımla rahat 1 hafta götürüyor beni %20-30larda ben şarja takıyorum artık. Müzik kısmındaki şikayetlerin bir kısmı da doğru. Kulaklık bass olarak zayıf ama ben müzik amaçlı almadığım için benim için sorun teşkil etmiyor bu.
Ses ayarini internetten mi baktiniz kendiniz mi yaptiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,018
Üyeler
174,967
Son üye
parkerhvh
Geri