İnstagramıma Dadandılar

artikyok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
182
Arkadaşlar Selam Gündelik Hayatı Çok Aktif Olmayan 3 5 Sağlam Arkadaşından Başka Arkadaşı Olmayan **BİR KİŞİ İLE BİR MÜNAKAŞASI DAHİ** Olmayan birisiyim fakat instgramıma bişeyler oluyor sorguluyoruk çevremi yapacak insan yok ilk başta 2 hesabım çalındı yeni hersabım da şu an spam yiyor napabilirim nedenini bilen var mıdır?

Ben yapıyorum fazla instagram'da gezme diye (!)
Gerekli korumaları yaparsan bir şey olmaz instagram'da var mı bilmiyorum ama mail'ine varsa da instagram'ına iki aşamalı doğrulama aktif et.

Sıradan insanlar hesap çalabilir. Şifreni değiştir, diğer güvenlik ayarlarını düzenle, bir şey olmaz.

Sıradan insanlar hesap çalabilir. Şifreni değiştir, diğer güvenlik ayarlarını düzenle, bir şey olmaz.
Ben yapıyorum fazla instagram'da gezme diye (!)
Gerekli korumaları yaparsan bir şey olmaz instagram'da var mı bilmiyorum ama mail'ine varsa da instagram'ına iki aşamalı doğrulama aktif et.
hocam asıl merak ettiğim en yüksek takipçili olanı 160 bilemedin 170 olsun kim napsın benm hesabımı

hocam asıl merak ettiğim en yüksek takipçili olanı 160 bilemedin 170 olsun kim napsın benm hesabımı
Daha düşük takipçili bir hesabı çalmışlardı. Bazıları sadece zevk için yapıyorlar. Bu günlerde can sıkıntısını bu şekilde gideriyorlar sanırım.

Onu bilmiyorum tıkladığın bir linkden kaynaklı olabilir, ruh hastasının teki de olabilir.

şu anda da telefonumdan ç9ıkış yapıldı tekrar girdim bi şekilde iki adımlı doğrulama ekledim falan

İnsta calmak basit bişey mi ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,455
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri