İphone 11 mi ? iphone se 3 mü ?

Cihan-

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
İphone alacağım bu ikisi arasında gidip geliyorum hangisini almalıyım ?

güncellik, performans, uzun yıllar kullanım için SE 3, geri kalan her her şey 11

Bende se 3 var arkadasimda 11 var ben memnunum ama oyun oynarim film felan izlerim diyorsan se 3 alma. 11inde ekrani dandik ama boyut cok farkediyor.ben sadece kamera ve guncellik icin aldigim icin memnunum

Bende se 3 var arkadasimda 11 var ben memnunum ama oyun oynarim film felan izlerim diyorsan se 3 alma. 11inde ekrani dandik ama boyut cok farkediyor.ben sadece kamera ve guncellik icin aldigim icin memnunum
se 3
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

se 3 işlemci olarak iphone 13 pro max te bulunan bir işlemci 11 eski

ikisine de bu paralar verilmez 10 yaşımdan beri iphone kullanıyorum. iki telefonun da bir espirisi yok. illaha bir fikir istiyorsan uzun ömürlülük açısından ve az içerik tüketirim alo derim sadece diyorsan se3. bir şeyler izlerim falan diyorsan 11. 20bin liraya mükemmel android telefonlar var. iphonelar çok pahalılandı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

s22 al bence

SE 3 daha güncel bir telefon, tercihinizi buna göre yapınız.

İnstada gezerken parmağının eridiğini fark edince gelen pişmanlık hissi.
1673978710074.png

se3 tek atar bence

yurtdısında olsan se3 almanı anlarım 430 dolar para bile değil ama bizde 19k telefon. hakettiğinden çok daha pahalı.

o fiyat aralığındaki herhangi bir telefon iphone alternatiflerinden iyidir. s21 de olabilir. hatta s20fe bile. 20bin lira o telefonlara verilmez.
Ben iPhone ile ilgili bir şey demedim hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN
gerçi bir çok telefon öyle de. sundukları ve tasarımının güncelliği baz alındığında öyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,482
Üyeler
197,201
Son üye
Ulas.
Geri