İphone 15 pro pil sağlığı

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
991
Merhabalar gürgençlerden ip 15 pro aldım. 2. El olarak satarken pil sağlığına dikkat ediliyomus değeri düşmemesi için pil sağlığını korumaya bakın dediler. Bu ayarlardan hangisi daha sağlıklı

Ekler

• IMG_0117.png
    IMG_0117.png
    94.8 KB · Hit: 90
Sectigin en dogrusu ztn. 15 lerde olan bi ozellik. 80 de sarj etmeyi kesiyor daha sarj etmiyo ve 80 iyi

İyileştirilmişi seç bu ayar maks %80 yapmasına izin veriyor iyileştirilmişin özelliği şöyle telefon %80 e kadar hızlı şarj oluyor bu esnada ısınıyor haliyle bu sıcaklığın normale dönünce yeniden şarja izin veriyor böylece yüksek ısıdan koruyor bataryayı

Sonuçta yavaş yavaş sarj ederek fulluyor fullemesi zarar vermezmi
İyileştirilmişi seç bu ayar maks %80 yapmasına izin veriyor iyileştirilmişin özelliği şöyle telefon %80 e kadar hızlı şarj oluyor bu esnada ısınıyor haliyle bu sıcaklığın normale dönünce yeniden şarja izin veriyor böylece yüksek ısıdan koruyor bataryayı

1.5 yıllık 14 plus kullanıcısıyım pil sağlığım %89 hayır zarar vermiyor diyebilirim en azından ben görmedim zararını
Birde ben telefonu çok yoğun kullanan biriyim günde sıklıkla 6 saat açık ekranı rahat geçiyorum
Ekran goruntusu.jpg

1
1.5 yıllık 14 plus kullanıcısıyım pil sağlığım %89 hayır zarar vermiyor diyebilirim en azından ben görmedim zararını
Birde ben telefonu çok yoğun kullanan biriyim günde sıklıkla 6 saat açık ekranı rahat geçiyorum
Alıntıyı görüntüle
1.5 senehe göre fazla gitmiş sizden kuzenimdr düz 13 var 6 aydır %100. Ben yinede 80 sınır moduna aldım sadece 15 modelindemi mevcut

İlk 6 ay benimde öyleydi %95 ten sonra çorap söküğü gibi gidiyor

Geri