Yardım İphone 15 üzerine 33k ,16Pro ?

33k fiyat farkı hiçbir telefon için değmez. Sen kendi zevkin için bu parayı harcayasın varsa alırsın aksi takdirde mantıklı bir sebep bulmak zor gibi.
Evet hocam bu noktada haklısınız sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani o fiyat farkını satacağın zaman da hissedeceğin için çok önemli değil bence ve o 60hz 120hz olayı cidden aşırı fark ediliyor ben kendim 15pro kullanıyorum arkadaşlarımın 13-14-16plus telefonlarını kullandığımda aşırı rahatsız oluyorum kendi telefonumda düşük güç moduna geçtiğimde bile rahatsız oluyorum bence önemli bir detay bir de malzeme kalitesi olarak aşırı fark oluyor pro modellerde. Ama benim şahsi fikrim türkiyede IPhonelar aşırı overpriced ürünler çok para vermiyim diyorsan Samsung'un top seviye cihazlarından birini al (ayrıyeten şu samsungun galaxy AI 'nın yaptığı fotoğraf düzeltmeleri beni aşırı imrendiriyor bir 15pro kullanıcısı olmama rağmen.)
Teşekkür ederim hocam değerli yorumunuz icin. Android almayı düşünmüyorum açıkçası.

Dostlar hali hazırda iphone 15 kullanıyorum. Cihazı satıp üzerine 33k verdigim zaman iphone 16 pro alabiliyorum. Tanıdık var almak istiyo cihazımı 44.500₺ye. Cihazımın garantidinin bitmesine 2 ay var.

Sizce mantıklı mı bu hareket yoksa gereksiz mi ?
16 pro al bence 33K verip bende 11’den geçtim ben 65K fark verdim ama yine değdi diyorum

44500e telefonu verip tekrardan sıfırını 50 bine alabilirsiniz. Batarya değiştirme parasına sıfır garantili telefon almış olursunuz :) 33k vermek istemiyorsanız diye ikinci bir seçenek

Aynı düşünce içerisindeyim 13 Pro max 512 gb ım üzerine 60 bin gibi bir rakam istiyordu 16 pro max 512 kapalı kutu alabilmem için. Alabilirdim fakat mantıksız geldi nedense. Yenilesem elime ne geçecek diye düşündüm . Hava atmak dışında aynı uygulamaları kullanacağım diye düşünmeye başladım. 60 bin fazla geldi diye düşünmüş olabilirim :D:ROFLMAO:

44500e telefonu verip tekrardan sıfırını 50 bine alabilirsiniz. Batarya değiştirme parasına sıfır garantili telefon almış olursunuz :) 33k vermek istemiyorsanız diye ikinci bir seçenek
Hocam i15ten cok memnun kalmadım açıkçası ondan dolayı tekrar 15 düşünmem.

Aynı düşünce içerisindeyim 13 Pro max 512 gb ım üzerine 60 bin gibi bir rakam istiyordu 16 pro max 512 kapalı kutu alabilmem için. Alabilirdim fakat mantıksız geldi nedense. Yenilesem elime ne geçecek diye düşündüm . Hava atmak dışında aynı uygulamaları kullanacağım diye düşünmeye başladım. 60 bin fazla geldi diye düşünmüş olabilirim :D:ROFLMAO:
Bende aynı çeliskiler icerisindeyim hocam açıkçası

Hocam i15ten cok memnun kalmadım açıkçası ondan dolayı tekrar 15 düşünmem.

Bende aynı çeliskiler icerisindeyim hocam açıkçası
Sonuç olarak ben almaktan vazgeçtim. Çünkü açamadığım uygulama yok , çalışan da biriyim. İnstagirl lük de yapacağımı düşünmüyorum ( kamera gelişimi yüzünden ) . Oyun grafikleri belki farkeder ama mevcut telefonumla oynuyorum zaten herşeyi. Mantıksız geldi o yüzden. Üstüne koyacağım 60 bini yatırım yaparım dedim, devir kötü. tabii ki yine tercih meselesi. 16 pro max alsam başım göğe ermeyecek gibi hissettim ben. 60 bin de benim telefonun üstüne koymak biraz üzücü bir rakam bence. 33 felan olsa daha olumlu bakardım herhalde :ROFLMAO:

Sonuç olarak ben almaktan vazgeçtim. Çünkü açamadığım uygulama yok , çalışan da biriyim. İnstagirl lük de yapacağımı düşünmüyorum ( kamera gelişimi yüzünden ) . Oyun grafikleri belki farkeder ama mevcut telefonumla oynuyorum zaten herşeyi. Mantıksız geldi o yüzden. Üstüne koyacağım 60 bini yatırım yaparım dedim, devir kötü. tabii ki yine tercih meselesi. 16 pro max alsam başım göğe ermeyecek gibi hissettim ben. 60 bin de benim telefonun üstüne koymak biraz üzücü bir rakam bence. 33 felan olsa daha olumlu bakardım herhalde :ROFLMAO:
33te adamı bozuyo biraz hocam yalan yok 😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,088
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri