Neler Yeni

İPHONE 15 VS S24 ULTRA

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
Arkadaşlar selamlar İphone 15 almayı düşünüyordum fakat s24 ultra ile arasında 2-3 k fark var fiyat olarak. Gönlüm iPhone'dan yana sizce hangisini tercih etmeliyim?

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
Apple bence. S24 ultradan sadece bir tık kamerası geri kalır taa ki bir kaç ay geçene kadar :) bir kaç ay sonra android sorun çıkarmaya başlar ama apple on yılda geçse aynı stabil devam eder

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
Arkadaşlar selamlar İphone 15 almayı düşünüyordum fakat s24 ultra ile arasında 2-3 k fark var fiyat olarak. Gönlüm iPhone'dan yana sizce hangisini tercih etmeliyim?
Kamera farkını bir tık geride diyen arkadaş 15pm vs s24u olarak cevaplamış olarak düşünün s24u ayrı bir klasman ip15 ayrı s24u nın rakibi olan 15pm dir ve o köşeli tasarımı hariç çok daha iyidir(köşelerini sevmiyorum)

YazılımKafa

80+ Silver
Açık ara s24 u. Düz ip15 onun rakibi değil. Burada mesele android mi kullanırsın ios mu? Ben iphone kullanırım diye düz mantık yapmayıp s24 ultrayı denemeni tavsiye ederim. Aynı paraya çok daha iyi bir telefon kullanırsın. Her türlü memnun eder

xTURANN

80+ Silver
iPhone 16 Serisini Bekleyin. Eğer Değecek Bir Gelişme Olursa 16 Alırsınız. Ya da S25 Serisini de bekleyebilirsiniz.

Fakat şuan sizin baktığınız bu iki modele göre, S24 Ultra.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
hocam şuan reno ile maserati kıyaslıyorsun. 15pm veya s24u demen lazım ama onda da s24u tercih ederdim. Tavsiyem kesinlikle s24u.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Şu ikiliden Apple'ı seçen net fanboydur. Başka söze gerek yok diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
iPhone 16 Serisini Bekleyin. Eğer Değecek Bir Gelişme Olursa 16 Alırsınız. Ya da S25 Serisini de bekleyebilirsiniz.

Fakat şuan sizin baktığınız bu iki modele göre, S24 Ultra.
Hocam 16 serisinin 70 kdan çıkacağı söyleniyor ve eğer 70 k bandında çıkarsa 15 in fiyatı da artar o yüzden acele ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu ikiliden Apple'ı seçen net fanboydur. Başka söze gerek yok diye düşünüyorum.
5-6 senedir Android kullanıyorum ondan önce 6s plus kullanmıştım çok keyifli bir telefondu iPhone istememin sebeplerinden biri bu.

hocam şuan reno ile maserati kıyaslıyorsun. 15pm veya s24u demen lazım ama onda da s24u tercih ederdim. Tavsiyem kesinlikle s24u.
Kral 52-53 civarı bütçem var takas desteğiyle s24 ultra ya da düz 15 alabiliyorum. Bu yüzden bu iki model arasındayım.

Açık ara s24 u. Düz ip15 onun rakibi değil. Burada mesele android mi kullanırsın ios mu? Ben iphone kullanırım diye düz mantık yapmayıp s24 ultrayı denemeni tavsiye ederim. Aynı paraya çok daha iyi bir telefon kullanırsın. Her türlü memnun eder
Android telefonlatın ömürlerinin kısa olduğunu düşünüyorum iphone 15 daha uzun süre gider gibime geliyor.

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Burak
İkisi rakip değil, S24 Ultra da iyi bir cihaz değil. Samsung youtuberlara iyi para ödüyor hepsi bu. Kamera otistik, ne yapacağı belli değil bir iyi-bir kötü. Zoom yaparken odağı kaçırıyor. Ekran olarak kaliteli fakat HDR olayının iptal edilebilmesi lazım çok saçma çalışıyor. Samsung yazılım işini beceremiyor ve uğraşmıyor. Xiaomi 'nin arka tasarımı çok kaba olmasa Mi14 Ultra alırdım.

Benim seçimim ikisi de değil. iPhone Pro modellerinden alın gerekirse 14 Pro, Pro Max alın ikinci el olarak.

Not: S24 Ultra kullanıyorum, samsung fanboyları elindeki A54 ile gelip köpürmesin :)

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Hocam 16 serisinin 70 kdan çıkacağı söyleniyor ve eğer 70 k bandında çıkarsa 15 in fiyatı da artar o yüzden acele ediyorum.

5-6 senedir Android kullanıyorum ondan önce 6s plus kullanmıştım çok keyifli bir telefondu iPhone istememin sebeplerinden biri bu.

Kral 52-53 civarı bütçem var takas desteğiyle s24 ultra ya da düz 15 alabiliyorum. Bu yüzden bu iki model arasındayım.
Hocam S24U'nın 1440P 120HZ ekranı bile almak için yeterli bir sebep BENCE. Yine de siz bilirsiniz tabii
Seçenekler 15 Pro - 15 Pro Max vs S24U olsaydı IOS vs Android olurdu da S24U varken düz 15 biraz zayıf kalır. S23U ve 15 deseniz yine Android tarafı ağır basardı kağıt üzerinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
İkisi rakip değil, S24 Ultra da iyi bir cihaz değil. Samsung youtuberlara iyi para ödüyor hepsi bu. Kamera otistik, ne yapacağı belli değil bir iyi-bir kötü. Zoom yaparken odağı kaçırıyor. Ekran olarak kaliteli fakat HDR olayının iptal edilebilmesi lazım çok saçma çalışıyor. Samsung yazılım işini beceremiyor ve uğraşmıyor. Xiaomi 'nin arka tasarımı çok kaba olmasa Mi14 Ultra alırdım.

Benim seçimim ikisi de değil. iPhone Pro modellerinden alın gerekirse 14 Pro, Pro Max alın ikinci el olarak.
Hocam pro modeller 70k bandında neredeyse bütçemi aşar. İkinci el mevzusunda araştırdım 14 prolar 50 bin civarında ve pil sağlığı 90 altı o yüzden ona da çok güvenemedim.

Hocam S24U'nın 1440P 120HZ ekranı bile almak için yeterli bir sebep BENCE. Yine de siz bilirsiniz tabii
Seçenekler 15 Pro - 15 Pro Max vs S24U olsaydı IOS vs Android olurdu da S24U varken düz 15 biraz zayıf kalır. S23U ve 15 deseniz yine Android tarafı ağır basardı kağıt üzerinde.
Hocam benim şuan kullandığım telefonda da 120 hz var ama şarjı çok yiyor hiç açıp kullanmadım bile bu yüzden dnsmxksmxms. Bu zamana kadar iPhonea çok direndim ama yenik düşeceğim sanırım. Kağıt üzerindeki veriler yıl geçtikçe apple lehine dönüyor.

Top Bottom