merhaba arkadaşlar yeni bir telefon alacağız iphone alırsak ben kullanacağım tcl alırsak babam kullanacak babam bir yakın arkadaşından alacak o yüzden elimizde 2 seçenek var :
1. İPHONE 6 (32 gb )
1.000 TL
pil sağlığı -> %86
depolama -> 32 gb
işlemci -> 1.4 GHz Apple A8 Apple M8 hareket
işlemcisi
tüm tuşları çalışıyor
garantisi yok
telefonu önceden bi yaşlı bi ablamız alo demek için kullanıyormuş ve ilk sahibi bu ablamız telefonu aldığımızda sıfırlanmış olarak alacağız satıcı herhangi bir sorunu yok ekranda çizik vs yok dedi
2. TCL 20 SE (64/4)
1.800 TL
telefon 20 günlük bi telefon
depolama -> 64 gb
işlemci -> snapdragon 460
tüm tuşları çalışıyor
23 ay garantisi var
satan kişinin paraya ihtiyacı varmış
beklentiler
şarjı bir gün yeter mi ? ( video izleniyor 1.30 saat , sosyal medyada az bir şekilde geziliyor , muzik dinleniyor min 30 dk )
oyun oynanmıyor
fotoğraf çekiliyor ama öyle çok değil
dayanıklılık önemli hafif bir düşüşte hemen kırılmamalı
şuanda xiaomi 9t kullanıyorum eğer iphone alırsak ben kullanacağım kafama takılan ağırlıklı olarak iphone ile ilgili sorularım var sizlerle paylaşmak istiyorum tek tek cevaplarsınız çok memnum olurum şimdiden teşekkür ederim :
1-sizce hangisi alınmalı ?
2-iphone için satıcıya hangi soruları sormalıyım ?
3- iphone da vpn kullanılıyor mu ? ( yanlış anlaşılmasın okul internetine bağlanmak için kullanıyorum )
4- iphone destek veriyor mu ?
5-eğer iphone desteği kesmişse bu ne gibi sorunlar teşkil eder
6- clash of clans oynuyordum hesapların bağlı oldukları gmail ler andoroid işletim sistemine sahip bir telden açılmış oyunu yüklesem o hesapları yükler mi ? ( oyunu indirirsem köye bakıp siliyorum oynamıyorum )
7-iphone alsam çok zorlanır mıyım kullanırken ?
8-iphone nın eksileri neler ?
Alıntıyı görüntüle
9-hocamızın bahsettiği uygulamalar neler ? ( video çözümü uygulamaları kullanıyorum sorun çıkarır mı ?)
10- iphone yavaş mıdır ? ( redmi 9t kullanıyorum şuan )
11- iphone chrome üstünden uygulama indirilebiliyor mu ? (ör: yt vanced , hileli instagram , wp aegro vs. )
@DonanımFikir ,
@DJ. Mic Check ,
@BugraSamet ,
@Assistive ,
@wpa_supplicant ,
@NakreS14 ,
@Rennes ,
@tamer oyunda ,
@Dontaçhi ,
@RevenKalr ,
@İsmail Aslan ,
@ArdaM ,