James Donkey JD450 Mouse Pad

.

• Yıkanmaz

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    3

ST4B1LX

80+
Reaksiyon skoru
14
İncehesaptan JD450 mouse pad aldım oratlıkta corona var bende yıkayıp kurtup hemen kullanmayı düşünüyorum ama yıkanabilir mi onu bilmiyorum cevaplarınızı bekliyorum...

Dostum kendi mousepadlerimi ben hep yıkarım. Banyoda önce ıslatırım, üstüne şampuan döker skoç bırayt süngerle ovalarım :). Bence korona dalgasından sıvı sabunla yıkayabilirsiniz. Ben problem hiç yaşamadım. Ama o mousepad hakkında tabii ki fikrim yok yani yamulur felç olur falan bilemem. Bence sıkıntı olmaz.

Yıkamana gerek yok dostum paketi yok mu bunun?

• Beğen
Reaksiyonlar: yk38
İncehesaptan JD450 mouse pad aldım oratlıkta corona var bende yıkayıp kurtup hemen kullanmayı düşünüyorum ama yıkanabilir mi onu bilmiyorum cevaplarınızı bekliyorum...
Eğer için rahat edecekse su ve sabunla yıka. Hergün ıslak mendille silip kurula.

Yıkamaya gerek yok coronadan dolayı ama eğer kirlenirse yıkayabilirsin sorun olmaz.

Ayda 1 yıkasan bir şey olmaz ama kimsayal kullanma bence zarar görmesin yüzeyi

ürün çinden türkiyeye gelene kadar corana virüsleri ölmüşdür

Geri