Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
300cd üstünde eğer direk güneş altında değilsen sorun yaratmazknk parlaklığı düşük lenovoya kıyasla
300cd üstünde eğer direk güneş altında değilsen sorun yaratmazknk parlaklığı düşük lenovoya kıyasla
Hdr 9500:1 iyi bir şey mi kötü müYa sırf bunu demeyesin diye özel mesajda opsiyonel kısımları silecektim silmedim emek verdim diye
Ama ciddi ciddi bazı yerlerde çok eksik var. Özel mesajda kritik yazdıklarım genelde cihazlı ölçüm yapan herkes tarafından yapılıyor çünkü önemliler. Örneğin renk doğrulu bilmeden gamutu tek başına yorumlayamayız, kontrast bilmeden siyah performansını (IPS için malum çok önemli) ve renk kalitesini bilemeyiz, ufotest olmadan tepki süresinin pratikteki karşılığını göremeyiz...
Mesela kontrastı HDR'da 9500:1 olan bir monitörü incelerken buna değinmemek büyük eksiklik değil mi? Müthiş bir özellik sonuçta. Yarış arabası alıp motoru göstermemek gibi
Müthiş diye belirtmişim işte.Hdr 9500:1 iyi bir şey mi kötü mü
hocam tepkime süresi lenovoda ki gibi fiyatına göre iyi bi sonuç veriyor mu bende ikisi arasında kaldım fiyatları aynı kararsız kaldım suanAOC görüntü kalitesi olarak daha iyi paneller çıkarıyor ama ikiside mis gibidir ama ben aoc tercih ederdim aoc'nin servisi en son iyidi şuanda bilmiyorum
Verir AOC pişman etmezhocam tepkime süresi lenovoda ki gibi fiyatına göre iyi bi sonuç veriyor mu bende ikisi arasında kaldım fiyatları aynı kararsız kaldım suan
teşekkürler sağ olun hocamVerir AOC pişman etmez
DCI-P3 %93,2, 325cd max parlaklık. Gecikme tablosu aşağıdaAOC G24X Testi varmı şu monitör ;
AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Almayı düşünüyorum