Neler Yeni

Nintendo switch mi steam deck mi?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Witcher 3 ve birkaç ac oyunu vb dışında genelde daha mobilimsi oyunlar var nintendo switch de ama steam deck el konsolu pil ömrü dışında genel anlamda iyi bir performans veriyor gtx 750 ti den daha güçlü bir el konsolu testlere göre söylüyorum ben olsam steam deck alırdım hemde steam deck de ki witcher 3 ac blackflag nintendodakine göre daha iyi grafiklere sahip

SrpDrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sarp Derin NABA
Witcher 3 ve birkaç ac oyunu vb dışında genelde daha mobilimsi oyunlar var nintendo switch de ama steam deck el konsolu pil ömrü dışında genel anlamda iyi bir performans veriyor gtx 750 ti den daha güçlü bir el konsolu testlere göre söylüyorum ben olsam steam deck alırdım hemde steam deck de ki witcher 3 ac blackflag nintendodakine göre daha iyi grafiklere sahip
nintendoda ac fln var mı?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Steam Deck bir el konsolu DEĞİL.
Böyle eşşek kadar büyük ve az şarz ömrü olan bir el konsolu OLMAZ.
Steam Deck alınmamalı.
Gitsin 750 Tİ sistem toplasın daha iyi.
2 sene sonra elinde kalıcak çoğu insanın çünkü içini açıp GPU değiştiremeyecekler

SrpDrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sarp Derin NABA
aslında baya oyun varmış nintendoda şimdi bi düşündürdü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam Deck bir el konsolu DEĞİL.
Böyle eşşek kadar büyük ve az şarz ömrü olan bir el konsolu OLMAZ.
Steam Deck alınmamalı.
Gitsin 750 Tİ sistem toplasın daha iyi.
2 sene sonra elinde kalıcak çoğu insanın çünkü içini açıp GPU değiştiremeyecekler
ama zelda wild breathe 999 tl

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
Deck tabii ki. Deck'e switch emülatörü yükleyip switch'den daha iyi fps ve görüntü ile switch oyunları oynayabilirsin. Arkadaşların yazdığı kasıyor, bataryası kısa vs eleştirilerinin hiçbir anlamı yok. Switch'de her oyun çalışmıyor bile. Deck'de steamde olan nerdeyse her oyunu tuş ayarları vs yapıp oynayabilirsin. Switch'de sadece seçili nintendo marketinde satılan oyunları oynayabilirsin. Bu oyunlar da grafiksel olarak basit ve switch'e özel tasarlanmış oyunlar. Yani cyberpunk'ı deck'de bir buçuk saat oynayabilirsin sözü aslında pozitiftir. Ayrıca Deck'e korsan oyun vs de yükleyebilirsin. Deck o kadar önde ki bu düzgün bir karşılaştırma bile değil.

SrpDrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sarp Derin NABA
konsolun 1/3 oyun ztn

The Legend Of Zelda : Breath Of The Wild [Nintendo Switch] (CDMedia Garantili)​

Marka: Nintendo
Platform : Nintendo Switch

5 yıldız üzerinden 4,8 11.348 değerlendirme

1.100,00TL1.100,00TL

amazondan buldum

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
aslında baya oyun varmış nintendoda şimdi bi düşündürdü

ama zelda wild breathe 999 TL
AAA oyuna 600 ödeyip 30 fps performans sorunalrıyla oynamak istiyorsan sen bilirsin ben sana switch al demiyorum el konsolu alıcaksan switch alıcaksın ya da almayacaksın

Deck tabii ki. Deck'e switch emülatörü yükleyip switch'den daha iyi fps ve görüntü ile switch oyunları oynayabilirsin. Arkadaşların yazdığı kasıyor, bataryası kısa vs eleştirilerinin hiçbir anlamı yok. Switch'de her oyun çalışmıyor bile. Deck'de steamde olan nerdeyse her oyunu tuş ayarları vs yapıp oynayabilirsin. Switch'de sadece seçili nintendo marketinde satılan oyunları oynayabilirsin. Bu oyunlar da grafiksel olarak basit ve switch'e özel tasarlanmış oyunlar. Yani cyberpunk'ı deck'de bir buçuk saat oynayabilirsin sözü aslında pozitiftir. Ayrıca Deck'e korsan oyun vs de yükleyebilirsin. Deck o kadar önde ki bu düzgün bir karşılaştırma bile değil.
En azından switch verdiği oyunları düzgüncene açıyor steam deck gibi performans özürlüsü şekilde açmıyor.
1-2 sene sonra Steam Deck ile AAA oyunalrı oynayamayınca gine haklı çıkıcam ve gine mutlu olcuam ama siz bilirsiniz.

SrpDrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sarp Derin NABA
zelda qild breathe ve fenyx rising kesin alırım başka önerin var mı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
AAA oyuna 600 ödeyip 30 fps performans sorunalrıyla oynamak istiyorsan sen bilirsin ben sana switch al demiyorum el konsolu alıcaksan switch alıcaksın ya da almayacaksın

En azından switch verdiği oyunları düzgüncene açıyor steam deck gibi performans özürlüsü şekilde açmıyor.
Bu senin özgürlüğüne kalmış bir mevzu. Sen eğer iyi sistem isteyen oyunları oynamak istersen vereceği performans ne olursa olsun yükleyip oynayabilirsin. Switch'de bunu bile yapamıyorsun. Özgürlüğünün kısıtlanması nasıl kötü bir şey anlayamadım.

SrpDrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sarp Derin NABA
zaten 2 oyun+konsolun kednisi benm ekran kartım ediyo
çok pahalı
steam deck 4000 ya da 5000 tl tek sıkıntısı gümrük galiba

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu senin özgürlüğüne kalmış bir mevzu. Sen eğer iyi sistem isteyen oyunları oynamak istersen vereceği performans ne olursa olsun yükleyip oynayabilirsin. Switch'de bunu bile yapamıyorsun. Özgürlüğünün kısıtlanması nasıl kötü bir şey anlayamadım.
Oynayabilirsin(!) olmalı bence.
Meçhul bile değil 1-2 yıl sonra AAA oyunalrı açabileceği.
Ayrıca
STEAM DECK BİR EL KONSOLU DEĞİL BÖYLE BOYUTTA VE BÖYLE BATARYALI BİR EL KONSOLU OLMAZ

Top Bottom