asko56
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,989
driverı ddu ile kaldırın anakartınızın son bios güncellemesini yapın sonra en son sürünü yü kurunMsi b650m b
driverı ddu ile kaldırın anakartınızın son bios güncellemesini yapın sonra en son sürünü yü kurunMsi b650m b
ne kadarlık bi fps kaybından bahsediyorsunuz hocamevet hocam her seride yeni drivera geçince olmadık sorunlar ile karşılaşılıyor eski stabil sürücüde kalmak mantıklı bunuda anlamanın yolu youtubede ekran kartı modelini yazıp driver sürümlerini karşılaştırmak ben rtx 4060 ta böyle yapıyorum 566.36 sürümündeyim stabil çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam youtubede sürüm karşılaştırmasına bakın bence fena fps kaybı yaşıyor olabilirsiniz bende 4060 kullanıyorum fps kaybı çok oluyordu 566.36 ya geçtım stabil çalışıyor
bende 5070 var güncel yeni sürüm kullanıyorum ve ekran kartını aldığımdan beri böyle bi sorunla karşılaşmadım şans işi galiba
Teknoloji şans işi hocam zaten bunu kabul etmek lazım , birinin sürekli yaşadığı bir sorunu diğeri hayatında hiç yaşamamış oluyor.Bu sefer pişman etti. Rtx 5000 serisi biliyorsunuz siyah ekran hatalarıyla meşhur. Dün sürücü güncelledik ve meşhur siyah ekran yedik. Hemen eski sürücüye döndüm.
Redditte tonlarca konu açılmış. Bunun kesin çözümü hep eski sürücü kullanmak mi gerçekten delirmelik olay.
Bildiğin halde bile bile ladese girmek ne bileyimBu sefer pişman etti. Rtx 5000 serisi biliyorsunuz siyah ekran hatalarıyla meşhur. Dün sürücü güncelledik ve meşhur siyah ekran yedik. Hemen eski sürücüye döndüm.
Redditte tonlarca konu açılmış. Bunun kesin çözümü hep eski sürücü kullanmak mi gerçekten delirmelik olay.
Ben çözüldü sanıp aldım :/Bildiği bile bile ladese girmek ne bileyim/ hemen kötülemek olmaz yeni kart zamanla çözülür
Çok kafana takma bence zamanla düzelirBen çözüldü sanıp aldım :/
büyük ihtimal farklı driverlarla çakışıp sorun yapıyodur diğer güncellemelerde düzelir şuan 5070 kullanıyorum son sürümdeyim bir sorun yaşamadım hiçBu sefer pişman etti. Rtx 5000 serisi biliyorsunuz siyah ekran hatalarıyla meşhur. Dün sürücü güncelledik ve meşhur siyah ekran yedik. Hemen eski sürücüye döndüm.
ben amdden geçtim hiçbir sorun yaşamadım cs2ye alt tab hariciBu sefer pişman etti. Rtx 5000 serisi biliyorsunuz siyah ekran hatalarıyla meşhur. Dün sürücü güncelledik ve meşhur siyah ekran yedik. Hemen eski sürücüye döndüm.
Bende 1.buçuk yıldır 4070 ti kullanıyorum tık demedi maşallahbende 5070 var güncel yeni sürüm kullanıyorum ve ekran kartını aldığımdan beri böyle bi sorunla karşılaşmadım şans işi galiba
Yıllardır amd de yaşıyoruz zaten buna benzer 50 tane hatayla biraz da Nvidia ile yaşarız diğer yerden antremanliyizBu sefer pişman etti. Rtx 5000 serisi biliyorsunuz siyah ekran hatalarıyla meşhur. Dün sürücü güncelledik ve meşhur siyah ekran yedik. Hemen eski sürücüye döndüm.