- En İyi Cevap
- 26
10 FPS değil 0 FPS neredeyse, 2060 zaten 15 FPS civarı daha iyi 1660 Ti'dan.Rtx 2060 ile arasında 10 fps fark bırakmışsınız çok iyi overclok yapmışsınız tebrikler hocam
10 FPS değil 0 FPS neredeyse, 2060 zaten 15 FPS civarı daha iyi 1660 Ti'dan.Rtx 2060 ile arasında 10 fps fark bırakmışsınız çok iyi overclok yapmışsınız tebrikler hocam
Benim ekran kart'ı değerleri böyle10 FPS değil 0 FPS neredeyse, 2060 zaten 15 FPS civarı daha iyi 1660 Ti'dan.
Ulaşabiliriz belki ya da yakınlaşırız.Benim ekran kart'ı değerleri böyle
2060 a overclock yapsam (şuan yapmıcam)2060 super gücüne ulaşabilir mi ?
Ulaşamaz, çekirdek farkı falan var diye hatırlıyorum.Benim ekran kart'ı değerleri böyle
2060 a overclock yapsam (şuan yapmıcam)2060 super gücüne ulaşabilir mi ?
Ben Heaven Benchmark kullanıyor ve öneriyorum.
Can çıkarcaksa OCCT 3D
Ben Heaven Benchmark kullanıyor ve öneriyorum.
Can çıkarcaksa OCCT 3D
Sen gene iyisin bende memory testi başladığı anda wattmanBellekleri test etmek için OCCT nin GPU Memtest i güzel sanırım, 2250MHz OC da 15 dakika testte 700 küsür hata çıktı, sonra bellekleri stock hıza çekince 10 dakka oldu hata yok gösteriyor.
AMD kartların GPU performansı çıldırtıcak beni .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama bir problem var ondada, yaptığım UV devredışı kalır gibi yine 155W tüketime çıkıyor.
Overclock makinası ayağınıza geldi. İtina ile voltaj verilir. Hemde performans artışı garantili. 5 dakikada yakılı ay yapılır.Başlığı overlok olarak okudum
Sen gene iyisin bende memory testi başladığı anda wattman
Overclock makinası ayağınıza geldi. İtina ile voltaj verilir. Hemde performans artışı garantili. 5 dakikada yakılı ay yapılır.