Neler Yeni

Pc mi almalıyım ps5 mi

memet3302

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
BravehearTr
Instagram
https://www.instagram.com/ali.donmeez/
Steam
415584974
Discord
Ali/BravehearTr#2201
karşim bende hem pc hemde ps 5 var ama ikisinin yeri farklı bana kalırsa pc al derim

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
uğur
bende pc var ps5 almak istiyorum neden bilemedim heves ettim ps plustaki oyunları oynayıp satarım diye düşünüyorum eğer hikaye oyunu oynucaksan pc+ 1 kol fena akar

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
Tekrandan açıklıyorum pc var 1650 li ii halledebilirim 1080p monitör klavye mouse xbox gamepadim var xbox gamepadinle pc deki indie oyunları oynayabilirim ps5 alırsam hangisi uygun olur benim için pc mi ps5 mi

asko56

80+ Silver
Tekrandan açıklıyorum pc var 1650 li ii halledebilirim 1080p monitör klavye mouse xbox gamepadim var xbox gamepadinle pc deki indie oyunları oynayabilirim ps5 alırsam hangisi uygun olur benim için pc mi ps5 mi
pc ni güncelle god of war ragranork until down slint hill 2 geldi hepsi illegalde var ücretsiz ps5 alsan oyunu para aboneligi ultra fayiş

pc de gamepass alırsın 1 yıllık call of duty black ops 6 ilk günden geliyor pass a birazını pass dan birazını amazon beleşlerden,epic in beleşlerden,korsandan çeker oynarsın bu devirde türkiyede ps5 alınmaz

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
pc ni güncelle god of war ragranork until down slint hill 2 geldi hepsi illegalde var ücretsiz ps5 alsan oyunu para aboneligi ultra fayiş

pc de gamepass alırsın 1 yıllık call of duty black ops 6 ilk günden geliyor pass a birazını pass dan birazını amazon beleşlerden,epic in beleşlerden,korsandan çeker oynarsın bu devirde türkiyede ps5 alınmaz
Xbox alınır mı?

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer

Ps5 de ucuz oyun felan alınamaz mı kardeşlikle felan yada hesap indirimlerde ucuz oyun almak?

asko56

80+ Silver
Xbox alınır mı?
xbox alınabilitesi bitti hem pahalı hem uzun süreli aboenlik yapmana xbox izin vermiyor

2. ps5 de kardeşlik varda 3000 tl lik oyuna gene 1500 tl vericeksin üstüne hesap alsan p2 bile en kötü oyun 1000 tl satacaklar

önemli kriter

çevrende arakdaş grubunda ps5 varmı kardeşlik herkesle yapılmaz

sebep : mesela sen diyelim last of us 2 istiyorsun ama karşı taraf istemiyor kafa yapına uygun olması lazım isteklerde 2 tarafta olumlu olmalı

Top Bottom