Touoa
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,333
Üni ortamında mutfak, salon , oda birleşiktiYaş 23 umarım. Olur![]()
Üni ortamında mutfak, salon , oda birleşiktiYaş 23 umarım. Olur![]()
nasıl duvara astın monitörüAlıntıyı görüntüle
detay gizli
hocam televizyon o adsfnasdköhnnasıl duvara astın monitörü
Forumda kürtlere pozitif ayrımcılık var bu arada. Biri max turko dedi raporladım reddedildi Max kürt dediğimde ban yemiştim.
Kasanin içinde hoparlörmü var benmi yanlış görüyorumben de ortam boyleAlıntıyı görüntüle
MaşallahTekrar merhaba2023 - 2025! Benim ortam baya değişmiş. Eski masayı, atmosferi görünce ne kadar sadeymiş dedirtti. Şimdilerde yerimizi işgale kalkan bir eleman yetişiyor
Herkese iyi günler dilerim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sadece klavye olsa gene iyi
Cat7 kablo var 15m salondan çektim odama. Önceden de wifi kullanıyordum ama anakartın wifi desteği vardı zaten onunla kullanıyordum.Sistem atan arkadaşlara soruyorum. Hepiniz wifi kullanıyor musunuz? Masaüstü kullanıyorum hemen yanımda modem var ama hiçbirinizde modem göremedim
hocam masa arkası ledin link var mıÇok düzene sokmadım. Ama bence iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tp lınkın elektrik hattından dolanan etherneti var. 2 tane kutu şeklinde aynı elektrik tesisatına iletiyor. 190 mbs hız alıyorum. Paketten dolayı.https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tp-link-tl-pa4010kit-500mbps-tak-kullan-percent85-enerji-tasarruflu-nano-powerline-adaptor-1164881.html?gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gbraid=0AAAAADpRgaqnpgeWeWBVIFqkd2aB4ucPT&gclid=Cj0KCQiAkJO8BhCGARIsAMkswyi6ZjqsISXzQtccRS834qEDGqPfrjN2y_EauzXWClglbexFMxG4MkkaApsREALw_wcB#ref=sa360-sku&20250113&v101