babaprolar201784
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Arkadaşlar ps4 promu satıp üstüne ekleyip ikinci el Nintendo Switch almak mantıklı mı? Nintendo Switch istiyorum bide ps4 pro konsolum kasıyor GTA 5 de felan
Nintendo oyunları ilgini çekiyorsa alabilirsin.
Ps4 pronun gta5te kasmasi normal değil.
Çok konu açtım malesef kasıyor GTA 5 de, Nintendo oyunları çok ilgimi çekiyor gerçekten. Ve ayrı bir sorum daha var sorabilirmiyimNintendo oyunları ilgini çekiyorsa alabilirsin.
Ps4 pronun gta5te kasmasi normal değil.
Arkadaşlar ps4 promu satıp üstüne ekleyip ikinci el Nintendo Switch almak mantıklı mı? Nintendo Switch istiyorum bide ps4 pro konsolum kasıyor GTA 5 de felan
swich degilde kaçak swich 2 ler geldiginde onu al bari en azından güncel ürün olsunArkadaşlar ps4 promu satıp üstüne ekleyip ikinci el Nintendo Switch almak mantıklı mı? Nintendo Switch istiyorum bide ps4 pro konsolum kasıyor GTA 5 de felan
Hocam çok çok fanı olsam alırdım fakat normal Nintendo Switch istiyorum. Biraz saçma gelir ama daha çok hoşuma gidiyor normal switchlerin tipiswich degilde kaçak swich 2 ler geldiginde onu al bari en azından güncel ürün olsun
Teşekkürler Mario Kart felan çok hoşuma gitti, mediamarktta oynadım bikereEn çok satan Nintendo Switch oyunlarına bakarak kararını verebilirsin.
Hocam çok çok fanı olsam alırdım fakat normal Nintendo Switch istiyorum. Biraz saçma gelir ama daha çok hoşuma gidiyor normal switchlerin tipi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler Mario Kart felan çok hoşuma gitti, mediamarktta oynadım bikere
yeni oyunları oynayamıyacaksınız hocam ps4 pro ne ise aynı olayı yaşayacaksınız üstüne swich in gpu su rezalet tabi gene siz bilirsinizHocam çok çok fanı olsam alırdım fakat normal Nintendo Switch istiyorum. Biraz saçma gelir ama daha çok hoşuma gidiyor normal switchlerin tipi
Teşekkürler Mario Kart felan çok hoşuma gitti, mediamarktta oynadım bikere
Lite mı istiyorsun yoksa düz mü?
Düz kırmızı mavi olan ama dışarıda Nintendo Switch ile oynayan insanlar görüyorum kırmızı mavi yerine turuncu mor felan onu kendisimi boyadı
Hocam çoğu yeni oyunu oynamıyorum Switch ilk ciktigindaki çıkan oyunlar güzel benceyeni oyunları oynayamıyacaksınız hocam ps4 pro ne ise aynı olayı yaşayacaksınız üstüne swich in gpu su rezalet tabi gene siz bilirsiniz
Hocam lite ne biraz daha ucuz ne işe yarıyorHayır. Birkaç farklı modeli var.
Hocam çoğu yeni oyunu oynamıyorum Switch ilk ciktigindaki çıkan oyunlar güzel bence
Hocam lite ne biraz daha ucuz ne işe yarıyor
Joykon nedir oled olmaması çok büyük sorunmuGüç bakımından aynı ama el konsolu olduğu için televizyona bağlanmıyor, joykonları yok, ekranı Oled değil.