bu fg fena bir teknoloji amd de derhal getirmelitabii ki teknolojinin büyük nimetlerinden yararlandığını görüyorum ancak Bu kadarını beklemiyordum Her ne kadar yapay karede olsa x4 değilde x3 te pek fark belli olmuyor
Alıntıyı görüntüle
uyguna bulunursa 1080p de idare eder karttabii ki teknolojinin büyük nimetlerinden yararlandığını görüyorum ancak Bu kadarını beklemiyordum Her ne kadar yapay karede olsa x4 değilde x3 te pek fark belli olmuyor
Alıntıyı görüntüle
bu fg sayesinde bu kadar yerin dibine sokulan beğenilmeyen ölü kart denilen kartın böyle performans sergilemesi şaşırttı açıkçası beni Hali hazırda binlerce 3060ti -3070 ve 3070ti kullanıcıları var kartlarından gayet memnunlar 8gb vram oldukları halde Şu kart fg sayesinde neler başarıyor Bence Bu karta Şans verilmeli Bu kadar kötülemek doğru değil.bu fg fena bir teknoloji amd de derhal getirmeli
insanlar kötülemeye devam ederse fiyatı düşecek yeterince düşerde 3060 etkisi yapabilirbu fg sayesinde bu kadar yerin dibine sokulan beğenilmeyen ölü kart denilen kartın böyle performans sergilemesi şaşırttı açıkçası beni Hali hazırda binlerce 3060ti -3070 ve 3070ti kullanıcıları var kartlarından gayet memnunlar 8gb vram oldukları halde Şu kart fg sayesinde neler başarıyor Bence Bu karta Şans verilmeli Bu kadar kötülemek doğru değil.
Evet buna ikna olabilirim fiyatı 10k olursainsanlar kötülemeye devam ederse fiyatı düşecek yeterince düşerde 3060 etkisi yapabilir
10k olursa ben bile alırımBence 2 ve 4k da fg x3 ile 60 fps üzeri oynatabilir bir çok oyunu zaten fg x3 te öyle gözle görülür bir fark hissetmiyorsun x4 te bi tık hissediliyor oyüzden önermiyorum ama x3 tertemiz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet buna ikna olabilirim fiyatı 10k olursaOrtalık karışır.
tabii ki teknolojinin büyük nimetlerinden yararlandığını görüyorum ancak Bu kadarını beklemiyordum Her ne kadar yapay karede olsa x4 değilde x3 te pek fark belli olmuyor
Alıntıyı görüntüle