RTX 5060 4k oyun testleri Şaşırdım !!

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,186
tabii ki teknolojinin büyük nimetlerinden yararlandığını görüyorum ancak Bu kadarını beklemiyordum Her ne kadar yapay karede olsa x4 değilde x3 te pek fark belli olmuyor
1749935884665.webp

tabii ki teknolojinin büyük nimetlerinden yararlandığını görüyorum ancak Bu kadarını beklemiyordum Her ne kadar yapay karede olsa x4 değilde x3 te pek fark belli olmuyor
Alıntıyı görüntüle

bu fg fena bir teknoloji amd de derhal getirmeli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

uyguna bulunursa 1080p de idare eder kart

bu fg fena bir teknoloji amd de derhal getirmeli
bu fg sayesinde bu kadar yerin dibine sokulan beğenilmeyen ölü kart denilen kartın böyle performans sergilemesi şaşırttı açıkçası beni Hali hazırda binlerce 3060ti -3070 ve 3070ti kullanıcıları var kartlarından gayet memnunlar 8gb vram oldukları halde Şu kart fg sayesinde neler başarıyor Bence Bu karta Şans verilmeli Bu kadar kötülemek doğru değil.

bu fg sayesinde bu kadar yerin dibine sokulan beğenilmeyen ölü kart denilen kartın böyle performans sergilemesi şaşırttı açıkçası beni Hali hazırda binlerce 3060ti -3070 ve 3070ti kullanıcıları var kartlarından gayet memnunlar 8gb vram oldukları halde Şu kart fg sayesinde neler başarıyor Bence Bu karta Şans verilmeli Bu kadar kötülemek doğru değil.
insanlar kötülemeye devam ederse fiyatı düşecek yeterince düşerde 3060 etkisi yapabilir

Bence 2 ve 4k da fg x3 ile 60 fps üzeri oynatabilir bir çok oyunu zaten fg x3 te öyle gözle görülür bir fark hissetmiyorsun x4 te bi tık hissediliyor oyüzden önermiyorum ama x3 tertemiz.

insanlar kötülemeye devam ederse fiyatı düşecek yeterince düşerde 3060 etkisi yapabilir
Evet buna ikna olabilirim fiyatı 10k olursa :) Ortalık karışır.

Bence 2 ve 4k da fg x3 ile 60 fps üzeri oynatabilir bir çok oyunu zaten fg x3 te öyle gözle görülür bir fark hissetmiyorsun x4 te bi tık hissediliyor oyüzden önermiyorum ama x3 tertemiz.

Evet buna ikna olabilirim fiyatı 10k olursa :) Ortalık karışır.
10k olursa ben bile alırım :D

alınmaz fiyatları fayiş fiyatları 10k ya düşerse alınır suan 9060xt 16 gb ile arasında 2k var

1749937028649.webp

Ben bunun 8 GB VRAM'in sebep olduğu fps sorunuyla ilgili bir video izlemiştim, onu bulursam atarım. 8 GB VRAM artık oyunlarda yetmiyor. Az önce GTA 5 Encanhed oynuyordum 7 GB'tan fazla VRAM tüketiyor anlık olarak. 8 GB'lık olan versiyon ne olursa olsun alınmamalı. 16 GB olan versiyona lafım yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,016
Üyeler
195,501
Son üye
Reco_.
Geri